Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB Svart

(995)
Skriv en recension
Fri frakt
-14%
11980 kr
Rekommenderat pris: 13990 kr
Fri frakt
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-2 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Mobilhörnan

Bevaka produktens pris

Samsung Galaxy S21 Ultra


Episk. På alla sätt

Galaxy S21 Ultra 5G är här. Med sin helt unika, konturskurna kameradesign är den skapad för att revolutionera hur du fotar och filmar: Med 8K kan du filma med så pass hög kvalitet att du enkelt kan plocka ut en stillbild från själva filmen. Och med vårt mest effektiva chip, starkaste glas, 5G och ett batteri som räcker hela dagen lever Ultra verkligen upp till sitt namn.


Definitionen av svårkrossat

Skapad för att hålla och stå emot repor på både fram- och baksidan – det här är det tuffaste Gorilla Glass som någonsin har använts på en smartphone.


Ta episka porträttbilder direkt från 8K-video

8K Video är den högsta videoupplösningen som finns tillgänglig på en smartphone, med fyra gånger fler pixlar än 4K. Spela in med 8K i 24fps och få ett råmaterial med högre bildkvalitet än en biofilm – ladda sen upp det och kolla direkt på YouTube.

Och med 8K Video Snap kan du plocka episka, högupplösta bilder direkt från din 8K-inspelning. Så nu behöver du inte ens välja om du ska fota eller filma.


S Pen-kompabilitet

S Pen-kompabilitet betyder att du enkelt kan göra finliret – justera och redigera dina filmer ända ner på varje bildruta, direkt på mobilen, med en precision som överträffar fingertoppskänsla.


Super Steady

Sätt på Super Steady och förvandla din Galaxy S21 Ultra 5G till en actionkamera. AI-stabilisering eliminerar ostadiga rörelser och ger dig imponerande stadiga filmer, även när du är i rörelse.


Super Smooth

Super Smooth 60fps Video levererar en dynamisk bildfrekvens, för att ge dig verkligt jämna, skarpa filmer även när ljuset är svagt. Antalet fps justeras automatiskt för att din film ska behålla kvaliteten från morgon till kväll.


Beskär dina bilder, igen och igen

108MP-kameran fångar så många detaljer att du kan ta dig närmre och närmre – i en bild du redan har tagit. 6 Kamerakvaliteten levererar en makalös färgåtergivning för ännu mer verklighetstrogna detaljer och nyanser, som inte mattas av ens i starkt solljus.


Förvandla avstånd till närbilder med en fingerrörelse

Det stora genombrottet Dual Zoom-systemet kan nu zooma ännu snabbare, skarpare och jämnare än någon annan Galaxy-zoom. Och tillsammans med det helt nya zoom-låset blir dina bilder stadigare än någonsin.


Porträtt får ett riktigt lyft

Det studiomässiga porträtt-läget har nu förbättrats med hjälp av AI, för att leverera idealt ljus i dina bilder genom att analysera ansikten, ljusvinklar och ljuslägen samt kartläggningsdjup.


Drömlika nattbilder

Bright Night-sensorn är vårt allra största genombrott för bilder som tas i svagt ljus. Den fångar klara, levande färger och låter dig fota skarpa bilder med högre hastighet och betydligt lägre brus, samtidigt som den styr exponeringstiden.


Det snabbaste chipet någonsin i en Galaxy

Galaxys första 5nm processor kombinerar episka krafter och hastigheter. Den här enastående uppgraderingen innebär snabbare inlärning och mer intelligens ur alla aspekter för Galaxy S21 Ultra 5G.


Ett batteri som räcker hela dagen – och ännu längre

Galaxy S21 Ultra 5G:s stora, intelligenta batteri räcker över 24 timmar – även med 5G. Maxat med 5000mAh i kombination med den nya, krafteffektiva skärmen och processorn får du ut så mycket som möjligt av dygnet.


Supersnabbladdning ger mer än 50% batteri på bara 30 minuter med 25W-reseadaptern.


Fast Wireless Charging 2.0 ger dig snabbt nya batterikrafter – utan kabeltrassel.

Trådlös batteridelning låter dig ladda dina hörlurar, klockan eller en annan mobil


Hypersnabbt 5G

Hypersnabbt 5G låter dig ladda ner en hel säsong på ett ögonblick. Med vår marknadsledande 5G-kompatibla chip-uppsättning kan du vara säker på att du är ett steg före, varje upp- och nerladdning. Och Hypersnabbt Wi-Fi, världens första Wi-Fi 6E, når oanade hastigheter så att du kan hålla dig snabbt och säkert uppkopplad.


Dual SIM låter dig ansluta en mobil till två olika abonnemang.


En spelupplevelse på högsta nivå

Med 120Hz-skärmen får du både omedelbar touch-respons och stadig action. Tillsammans med 5G och Wi-Fi 6E håller du en uppkoppling i realtid – och kan ta ditt spelande till nästa nivå.


Förbättrad Game Booster

Game Boosters nya prioritetsläge ser till att du kan hålla fullt fokus på spelet, genom att blockera inkommande samtal och notifikationer och maximera Galaxy S21 Ultra 5G:s prestanda. Optimerad för enhetsmotorn, kan den sofistikerade AI:n övervaka din användning och automatiskt justera inställningarna för att ge dig en ännu bättre upplevelse – och reglera temperatur, batteri och minne, medan du spelar.


I förpackningen

Samsung Galaxy S21Ultra

USB-kabel Type C

Verktyg för simkortsläden

Snabbstartguide

4.6

Baserat på  995 recensioner

Visa fler recensioner (990)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.