Tillbaka till toppen
Samsung Galaxy S9 64 GB Midnight Black (refurbished)

1 / 1

Samsung Galaxy S9 64 GB Midnight Black (refurbished)

2 199 kr
Restaurerad mobil Klass B. Det finns spår av normal användning och slitage på enheten. Dock inga stora märken/bucklor eller djupa repor. Begagnade mobiler från Phonehero är noggrannt testade och fullt fungerade. Du får alltid med en ny lad
  • Klass B
  • 12 månader garanti
  • Bra batteri
Läs mer

Restaurerad mobil Klass B.

Det finns spår av normal användning och slitage på enheten. Dock inga stora märken/bucklor eller djupa repor. Begagnade mobiler från Phonehero är noggrannt testade och fullt fungerade. Du får alltid med en ny laddsladd och en snygg förpackning.

Prisvärd med många funktioner

Galaxy S9 har alla funktioner du kan förvänta dig av en riktigt modern smartphone. Det finns både funktion för ögon-scanning och fingeravtrycksläsare. Alla nya appar går bra att ladda ner och köra. Riktigt bra kamera och en bildskärm med superhög upplösning.Skärm: 5,8" Super AMOLED, HDR10 always-on med 1440 x 2960 pixlar.

Mått: 147,7 x 68,7 x 8,5 mm

Vikt: 163 gram

Lanserad: Februari 2018

Bakre kamera: Singelkamera på 12 MP

Främre kamera: 8 MP. Även 2MP kamera dedikerad för ögonscanning.

Batteri & laddning: Stöd för snabbladdning upp till 15W via USB-C

Vattentålighet: Vi gör vårt yttersta för att telefonens ursprungliga vattentålighet skall bibehållas men då telefonerna vi säljer är begagnade, kan ha yttre skavanker och har genomgått en serviceprocess så kan vi tyvärr inte garantera vattentåligheten.

Snabbfakta

  • Klass B
  • 12 månader garanti
  • Bra batteri
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner