Tillbaka till toppen
Galaxy Tab S6 Lite Wifi 64GB Gray
Galaxy Tab S6 Lite Wifi 64GB Gray

1 / 2

Galaxy Tab S6 Lite Wifi 64GB Gray

(1 recension)
3 489 kr
Galaxy Tab S6 Lite är din bärbara följeslagare för alla din dagliga uppgifter. Den har en stor 10,4" skärm, en lätt och slimmad konstruktion, One UI 2 för Android och S Pen. S Pen öppnar upp en helt ny värld för din kreativitet och effektivitet: tec
Läs mer

Galaxy Tab S6 Lite är din bärbara följeslagare för alla din dagliga uppgifter. Den har en stor 10,4" skärm, en lätt och slimmad konstruktion, One UI 2 för Android och S Pen. S Pen öppnar upp en helt ny värld för din kreativitet och effektivitet: teckna, anteckna eller styr Galaxy Tab S6 Lite med S Pen. Galaxy Tab S6 Lite är gjord för att användas av hela familjen med möjlighet till 8 olika användarprofiler. Oavsett om du ritar, studerar eller spelar spel är det här en tablet som alltid är redo.

Högupplöst 10,4" skärm

Den smala skärmramen ger plats för en stor 10,4" skärm i en kompakt och praktisk tablet. Titta på filmer och serier var du än befinner dig och njut av fylligt och detaljerat 3D-ljud. Dess 16:10 format gör att ytan utnyttjas extra bra när du tittar på filmer eller serier, och du får tillgång till en batteritid som räcker till 12 timmars videotittande.

För hela familjen

Alla i familjen kan använda Galaxy Tab S6 Lite individuellt med upp till 8 användarprofiler för streaming och musiktjänster. Barnen har en mängd roliga möjligheter, säkra och kreativa spel med Samsung Kids mode.

Få inspiration med S Pen

S Pen är flera rit- och skrivverktyg i ett. Det naturliga greppet och imponerande tryckkänsligheten gör den passar utmärkt för allt från ritning till dokument-redigering. Öppna Samsung Notes för att göra anteckningar medan du tittar på video. Ändra fönstrets genomskinlighet utan att stoppa videon så att du kan se allting samtidigt.

Spela med snabb prestanda

Kör spel efter spel på en tablet som ger dig övertaget. Ladda spelet snabbt, spela med jämn och detaljerad grafik samtidigt som du är uppkopplad med snabbt Wi-Fi. Och slipp fundera på batteriladdning tack vare den långa batteritiden. Öka lagringsutrymmet med microSD.

Kamera

Ta snygga och kreativa bilder med en 8 MP kamera med autofokus på baksidan, och en 5 MP på framsidan. Fota med ultravidvinkel och AI för optimala bilder.


I förpackningen

  • Tab S6 Lite
  • S-pen
  • Reseadapter
  • Datakabel (typ-C)


A

Ayham

För en månad sedan

Jag är jättenöjd med produkten

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.