Tillbaka till toppen
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 5G SM-X906

1 / 1

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 5G SM-X906

(14 recensioner)
10 490 kr

-5%

10 990 kr
Mer om produkten Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5Gsurfplatta har en banbrytande 14.6" 120Hz Super AMOLED-skärm som är större en många bärbara datorers skärmstorlekar. Den dubbla 12 MP ultrabreda kamerauppsättningen ger otroligt skarpa bilder för dina
  • Nordic Approved
Läs mer

Mer om produkten

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5Gsurfplatta har en banbrytande 14.6" 120Hz Super AMOLED-skärm som är större en många bärbara datorers skärmstorlekar. Den dubbla 12 MP ultrabreda kamerauppsättningen ger otroligt skarpa bilder för dina videosamtal. Det kapabla 11 200 mAh-batteriet kommer hålla länge även när enheten kör krävande appar och 45W-laddningsstödet kommer ladda upp enheten på nolltid. Släpp lös din kreativitet med en S-Pen som kan förvaras direkt på enheten.


Resvänlig

Med en vikt på endast 726g och 5.5mm tjocklek är surfplattan bekväm att hantera och du kommer knappt märka att du bär den i din väska.


Super AMOLED-skärm

14.6"-pekskärmen använder en Super AMOLED-panel som ger ett superbt kontrastförhållande med riktigt mörk svärta och livliga färger. AMOLED-panelen är även högeffektiv, vilket minskar belastningen på batteriet. Skärmen kommer med superskarp upplösning och 120 Hz-uppdateringsfrekvens för supersmidiga bilder.


Processor

Enheten körs på den avancerade Snapdragon 8 Gen 1 mobila plattformen. Processorn kommer med en huvudkärna som klockas på 3 GHz, tre prestandakärnor som når upp till 2.5 GHz och fyra effektivitetskärnor som körs på upp till 1.8 GHz. Den kommer tillsammans med 8GB RAM.


Avancerade videokonferenser

Den dubbla ultrabreda främre 12 MP-kameramodulen ger dig otroliga bilder för konferenssamtal på hög nivå med hjälp av tre direktionella mikrofoner och en kraftfull brusreduceringsfunktion. Den bakre dubbelkameramodulen kommer med 13+6 MP-sensorer.


Batteri och laddning

Enheten är utrustad med ett 11 200 mAh-batteri som kan laddas snabbt tack vare den ultrasnabba laddningsfunktionen.


Android 12

Den 12:e utgåvan har lyft användargränssnittet med uppdaterade widgetanimationer och automatiskt genererade färgteman baserade på din bakgrundsbild. Den förbättrar även prestandan och integritetsfunktionerna för en säker och tillfredsställande upplevelse.


S-Pen

Med den inkluderade S-Pen kan du rita snabba skisser eller detaljerade illustrationer, kommentera dina dokument, skriva ner anteckningar under en presentation eller till och med komponera musik, göra om videor till GIFs och mer. Ett enkelt klick gör att du kan göra om S-Pen till ett sudd och dess otroliga tryckkänslighet ger en naturlig känsla som med en riktigt penna.


Fingeravtryckssensor

Den optiska fingeravtryckssensorknappen är inbyggd i skärmen och gör att du kan låsa eller låsa upp enheten med en fingerberöring.


Fler funktioner

- Supersnabb 5G-anslutning

- Nano-SIM-fack

-128 GB lagring

- Micro SD-minneskortplats

- Ultrasnabbt WiFi-6E, Bluetooth 5.2

- Vändbar USB type-C-port för trådbunden dataöverföring, DisplayPort-videoutgång och snabbladdning


Förpackningen innehåller:

  • Galaxy Tab S8 Ultra
  • S-Pen
  • USB-C-kabelSnabbfakta

  • Nordic Approved
M

Mikestro 1

För 4 månader sedan

I love the versatility of. The tablet, it can do so many things till i lose track of Almost half

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

d

dob8012

För 4 månader sedan

I got the note pro 12.1 inch tablet when it came out many years ago and this is a perfect evolution. It works perfectly for everything. I use it as a drawing tablet foe digital art mostly and can confirm it is in my opinion the best tablet for this on the market. It is so well built and amazingly thin. Love it.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

R

RussellB

För 6 dagar sedan

This device is ideal for watching films and videos

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

I

Ivaho69a

För 29 dagar sedan

Appsirluetley everything!!! It's a joy to work with day by day.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

E

ErrrCTRL

För en månad sedan

Tablet is damaged good, stylus nib became so loose after 2 weeks I can no longer use it.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.