Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Samsung QE85Q60A 85" Smart QLED 4K Ultra HD LED-TV

Fri frakt
-10%
24390 kr
Rekommenderat pris: 26990 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Phoneia AB

Bevaka produktens pris

Kostnadsfri Hemleverans Med Inbärning Ingår.
Upplev en miljard färgnyanser med Samsung Q60A 4K QLED-TV. Med Quantum Dot-teknik får du en livfull och naturlig bildkvalitet med häpnadsväckande färger som behåller sin lyster oavsett ljusstyrka. Genom Quantum HDR framhävs detaljerna och kontrasten så att du kan se mer i varje bild. Få en bildupplevelse utöver det vanliga med nya Samsung Q60A 4K QLED-TV.

Q60A_Key-Visual

Det sitter i detaljerna 

Imponeras av färgrikedom och kontrast som ger rättvisa åt filmer och serier. Med en processor och QLED teknik som anpassar sig för att ge dig en bättre helhetsupplevelse är det bara att luta sig tillbaka och njuta.

Quantum-Processor-Lite-4K


Quantum Processor Lite 4K 

Få ut det mesta av din TV-upplevelse med Samsungs Quantum Processor som anpassar ljud och ljus innehållet. Den avancerade uppskalningstekniken ger dig skarp 4K-upplösning för en bättre helhetsupplevelse.*

Color-Volume-with-Quantum-Dot


100 % Color Volume 

Upplev starkare färg och djupare svärta med Samsungs Quantum Dot-teknologi. Tekniken är hjärtat i varje QLED TV och ger liv åt färger med klarare nyanser och djupare kontraster, i såväl ljusstarka som mörka scener.**

Quantum-HDR


Quantum HDR 

Låt filmen ta dig till en annan värld. High Dynamic Range ger dig en bildupplevelse utöver det vanliga med skarpare kontraster och nyansrikare bilder, både i mörka och ljusa miljöer.***

Dual-LED


Dual LED

Genom att optimerar skärmens bakgrundsbelysning efter vad du tittar på får du en färgrikare upplevelse med mer korrekta konstraster.

*Tittarupplevelsen kan variera beroende på typen av innehåll och format. Uppskalning gäller eventuellt inte för PC-anslutning och Game Mode. 

**100 % Color Volume by QLED är mätt enligt DCI-P3 standard, och certifierat av VDE. ***Omfånget för Quantum HDR ljusstyrka baseras på interna test-standarder, och kan variera beroende på rumsmiljö och andra omständigheter. 

Registrera din TV och få 10-års skärminbrännings-garanti

  • * Gäller för 2020 QLED 8K, QLED, The Frame, The Sero och 2021 Neo QLED 8K, Neo QLED & QLED samt The Terrace. Skärminbränningsgarantin är giltig i 10 år från inköpsdatumet. För att garantin ska gälla, krävs en kopia på inköpskvitto samt registrering på Samsungs hemsida inom 90 dagar efter köp. Gäller från 07 sep. 2020 - 31 dec. 2021. 

5.0

Baserat på  1 recensioner

Visa fler recensioner (-4)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .