Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Sony PlayStation 5 (PS5) Disc Edition 825GB
Sony PlayStation 5 (PS5) Disc Edition 825GB

1 / 2

Sony PlayStation 5 (PS5) Disc Edition 825GB

(1 recension)
12490 kr

-14%

Rek pris. 14490 kr
PlayStation 5 (PS5) ger dig framtidens funktioner för en aldrig tidigare skådad spelupplevelse. Gör dig redo för supersmidig gameplay med upp till 120 fps i kompatibla spel, samt stöd för 120 Hz-utdata på 4K-skärmar. Känn varje explosion, varje skott
Läs mer

PlayStation 5 (PS5) ger dig framtidens funktioner för en aldrig tidigare skådad spelupplevelse. Gör dig redo för supersmidig gameplay med upp till 120 fps i kompatibla spel, samt stöd för 120 Hz-utdata på 4K-skärmar. Känn varje explosion, varje skott och varje krasch tack vare den nydesignade DualSense trådlös handkontroll med haptiska återkopplingsvibrationer och adaptiva utlösare som tillsammans ger dig sensationell, realistisk feedback.


Processor och grafik

Nästa generations fotorealistiska grafik möjliggörs genom en kombination av komponenter som utformats specifikt för Playstation 5. En anpassad AMD Ryzen Zen 2 x86-64-processor med åtta kärnor/sexton trådar konfiguration körs på en variabel frekvens på upp till 3,5 GHz, och den AMD Radeon RDNA-2-baserade grafiken körs på en variabel frekvens på upp till 2,23 GHz (36 CU, 10,3 TFLOPS) med stöd för äkta Ray-Tracing Acceleration. Supersnabb 16 GDDR6 RAM med 448 GB / s bandbredd medföljer.


4K och 8K underhållning

Playstation 5 har 4K UHD (upp till 120 Hz) och 8K 4320p-utgång, så oavsett innehåll - spel eller film - kan du vara säker på att du får en så tydlig bild som möjligt.


HDR-stöd

Tack vare en bildteknik med högt dynamiskt omfång kan användare med HDR-aktiverade TV-apparater få djupare kontrast, mer levande färger och mer realistiska miljöer i kompatibelt innehåll.


Anpassad SSD med ultrahög hastighet

Playstation 5 har en anpassad 825 GB SSD med ultrahög hastighet som har upp till 5,5 GB / s läshastighet, vilket ger omedelbar laddning och snabbare installationstider för spel och uppdateringar. Du kan börja spela på bara några sekunder.


DualSense trådlös kontroll

Känn dig som du är inne i spelet och har fullständig kontroll med en helt moderniserad och förbättrad DualSense trådlös kontroll. Vibrationstekniken för haptisk återkoppling tillsammans med adaptiva utlösningsknappar (R2 / L2) ger dig detaljerad sensorisk återkoppling som simulerar dina handlingar i spelet. Föreställ dig en kraftig bromsning i en racerbil, att dra en båge eller orsaka massiva explosioner som projiceras på dina händer. Kontrollenheten har även ett uppladdningsbart batteri, större pekplatta, sexaxligt rörelseavkänningssystem, ljuduttagsutgång, USB-C-port, inbyggd mikrofon och högtalare.


Tempest 3D AudioTech

Tempest 3D AudioTech är en dedikerad ljudbearbetningsmotor som kan skapa tredimensionellt surroundljud med hundratals ljudkällor, vilket gör att ljudet känns som det kommer från varje håll eller som om du transporterats till en främmande värld. Bäst av allt - du kan njuta av detta via Ether-hörlurar eller dina TV-högtalare i spel som stöds.


Redo för action

Playstation 5 gör det möjligt att ladda ner eller uppdatera spel i bakgrunden eller till och med i stand-by-läge, och du kan börja spela omedelbart efter att en bråkdel av speldatan har laddats ner. PlayGo-funktionen laddar ner resten av spelet under dess gång.


Dela

Visa dina episka triumfer med ett knapptryck. Klicka helt enkelt på knappen Skapa på kontrollen, skanna igenom de sista minuterna av spelet, tagga dem och återgå till spelet - videon laddas upp under tiden. Playstation 5-systemet förbättrar också den sociala publiken genom att låta dig sända ditt spel i realtid.


Blu-ray optisk enhet - stödda format:

- Ultra HD Blu-ray (66G/100G)

- 10x CAVBD-ROM (25G/50G)

- 8xCAVBD-R/RE (25G/50G)

- 8xCAVDVD

- 3.2xCLV


Portar:

- HDMI 2.1 med 4K 120 Hz, 8K, VRR-utgång

- 1x USB-C 3.2 Gen2 (fram)

- 2x USB-A 3.2 Gen2 (bak)

- 1x USB-A 3.2 Gen1 (fram)

- Gigabit LAN Ethernet-port

- Wi-Fi-ax och Bluetooth 5.1


Medföljande tillbehör:

- DualSense trådlös handkontroll

- HDMI-kabel

- USB-laddningskabel

- Strömsladd

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .