Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Sony WH-1000XM4 - Brusreducerande Hörlurar Midnight Svart
Sony WH-1000XM4 - Brusreducerande Hörlurar Midnight Svart
Sony WH-1000XM4 - Brusreducerande Hörlurar Midnight Svart

1 / 3

Sony WH-1000XM4 - Brusreducerande Hörlurar Midnight Svart

3164 kr

-21%

Rek pris. 3990 kr
Sony WH-1000XM4 - Brusreducerande Hörlurar Midnight Svart Bli ett med musiken Upptäck hur hörlurarna WH-1000XM4 kombinerar vår mest avancerade brusreducering med utmärkt ljudkvalitet i en mängd smarta funktioner för en oöverträffad lyssnarupplevelse.
  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Läs mer

Sony WH-1000XM4 - Brusreducerande Hörlurar Midnight Svart

Bli ett med musiken

Upptäck hur hörlurarna WH-1000XM4 kombinerar vår mest avancerade brusreducering med utmärkt ljudkvalitet i en mängd smarta funktioner för en oöverträffad lyssnarupplevelse.

Branschledande brusreducering

WH-1000XM4-hörlurarna har vår bästa brusreducering någonsin och stänger ute ännu större andel av ljuden med hög och mellanhög frekvens – oavsett om du sitter på ett flyg eller chillar på ett kafé.

Teknik som gör det den ska

Teknik med dubbla brussensorer med två mikrofoner i varje öronkåpa registrerar omgivningsljud och skickar informationen vidare till HD-brusreduceringsprocessorn QN1 som med hjälp av en ny algoritm lägger på brusreducering i realtid i en rad olika ljudmiljöer. Tillsammans med ett nytt Bluetooth® Audio SoC (System on Chip) känner den av och anpassar sig till musik- och brussignaler samt akustiska egenskaper mellan element och öron över 700 gånger per sekund.

Optimerar brusreducering

WH-1000XM4-hörlurarna har två integrerade tekniker för att optimera brusreduceringen: personlig brusreduceringsoptimering som är anpassad exakt efter dig och lufttrycksoptimering som är särskilt utvecklad för flygresor.

Ambient Sound Control

Genom att anpassa omgivningsljudet med appen Sony | Headphones Connect kan du stänga ute brus samtidigt som du hör det som faktiskt är viktigt, till exempel meddelanden i kollektivtrafiken.

Trådlös frihet, förstklassigt ljud

LDAC skickar ungefär tre gånger mer data (vid högsta överföringshastighet på 990 kbit/s) än vanligt BLUETOOTH®-ljud. Det betyder att du kan lyssna på High-Resolution Audio-innehåll med en oslagbar ljudkvalitet som är så nära trådbunden lyssning det bara går.

Verklighetstroget ljud

En analog förstärkare som byggts in i HD-brusreduceringsprocessorn QN1 ger ett oöverträffat signalbrusförhållande för låg distorsion och fantastisk ljudkvalitet för bärbara enheter. Kraftfulla 40 mm-element med LCP-membran (Liquid Crystal Polymer) gör hörlurarna perfekta för tunga beats. De återger ett fullständigt frekvensomfång upp till 40 kHz.

Realtidsåterställning av alla dina komprimerade filer

Med Edge-AI (Artificial Intelligence) skalar DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) upp komprimerade digitala musikfiler i realtid och identifierar dynamiskt instrument, genrer och enskilda element i varje låt, som röster eller mellanspel. Höga toner som går förlorade vid kompressionen kan återställas för en djupare och mer fullständig lyssnarupplevelse.

Smart lyssningsteknik för en bättre upplevelse

WH-1000XM4-hörlurarna har en rad smarta tekniker som ger en smidig lyssningsupplevelse, helt handsfree. Med Speak-to-Chat behöver du bara börja prata för att pausa musiken. Uppspelningen kan även anpassas tack vare en närhetssensor och två accelerationssensorer som känner av om du har hörlurarna på dig eller inte.

Speak-to-Chat – för en smidigare tillvaro

När du börjar prata stänger Speak-to-Chat av musiken automatiskt och släpper in omgivningsljudet så att du enkelt kan delta i samtalet – smidigt om du inte vill ta av dig hörlurarna eller om du har händerna fulla. Den här smarta funktionen är baserad på teknik för exakt röstupptagning och använder fem mikrofoner som är inbyggda i hörlurarna samt avancerad bearbetning av ljudsignaler som känner igen och reagerar på din röst. När samtalet är över återupptas musiken.

Den anpassningsbara ljudkontrollen regleras automatiskt enligt vad du gör

Adaptive Sound Control är en smart funktion som känner av var du är och vad du gör och utefter det justerar ljudet i förhållande till din omgivning för en ideal lyssningsupplevelse.

Lär sig dina favoritplatser

Den anpassningsbara ljudregleringen lär sig efter hand att känna igen platser som du besöker ofta – till exempel din arbetsplats, gymmet eller ditt favoritkafé – och skräddarsyr ljudet så att det passar den aktuella situationen.

Hörlurar som anpassar sig efter dig

Närhetssensor och två accelerationssensorer i hörlurarna känner av om du har dem på dig eller inte och anpassar sedan uppspelningen därefter för att spara på batteriet.

Snabbkoll

Om du snabbt behöver kunna höra ljud eller vad någon säger lägger du bara handen över höljet. Då sänks volymen omedelbart och du kan höra omgivningsljudet.

Så sköna att du kan bära dem hela dagen

WH-1000XM4-hörlurarna kombinerar elegant design och komfort på hög nivå. Supermjuka, tryckavlastande kuddar i uretanskum ger jämnt tryck och ökad kontakt med öronen för god passform. Den lägre vikten gör att du knappt kommer känna att du har dem på dig.

Ström hela dagen och snabb laddning

Med hela 30 timmars batteritid har du tillräckligt med laddning även för långa resor. Har du bråttom att ladda kan du få 5 timmars laddning på bara 10 minuter med nätadaptern (tillval).

Enkel hantering

Med WH-1000XM4 är det mesta enkelt – från att styra musiken till att komma åt röstassistenter och ringa handsfreesamtal.

Var smartare med röstassistenten

Hantera vardagen genom att ställa frågor till assistenten. Njut av underhållning, prata med vänner, få information, lyssna på musik och meddelanden, ställ in påminnelser och mycket mer.

Tydligare handsfreesamtal 

Samtalen flyter på med enkel handsfreefunktion. Lämna telefonen där den ligger och tryck två gånger för att prata. Tack vare teknik för exakt röstupptagning som kombinerar fem inbyggda mikrofoner med avancerad bearbetning av ljudsignaler ger WH-1000XM4 klarare röståtergivning för den du talar med. 

Lättåtkomlig kontroll

Byt låt, sänk eller höj volymen och ta emot eller ring samtal genom att trycka eller dra på skärmen.

Sony | Headphones Connect-app

Med appen Sony | Headphones Connect kan du med Ambient Sound Control justera bakgrundsljudets volym och har möjlighet att tillåta att endast röster hörs. Dessutom kan du anpassa ljudnivåerna med equalizern så att det passar din musik.

Flerpunktsanslutning

WH-1000XM4-hörlurarna kan parkopplas med två Bluetooth-enheter samtidigt. När ett samtal kommer in känner hörlurarna av vilken enhet som ringer och ansluter till den automatiskt. Du växlar snabbt och smidigt mellan enheterna genom att trycka på en knapp.

 

Snabbfakta

  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .