Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

Spigen GLAS.tR Nano Liquid

1 / 1

Spigen GLAS.tR Nano Liquid

199 kr

-20%

249 kr
Spigen har en skyddande beläggning av Glass TR Nano Liquid Vi presenterar en ny kvalitet inom området skärmskydd. Spigen-produkten - Nano Liquid Glas.TR framställdes på basis av kiseldioxid (SIO2) för att optimera skärmskyddet och säkerställa en ver
Läs mer
Spigen har en skyddande beläggning av Glass TR Nano Liquid

Vi presenterar en ny kvalitet inom området skärmskydd. Spigen-produkten - Nano Liquid Glas.TR framställdes på basis av kiseldioxid (SIO2) för att optimera skärmskyddet och säkerställa en verklig livslängd på 9H. Tack vare nano-hydrofob teknologi - Glas.TR ger en osynlig beläggning som stärker och skyddar skärmen. Behåll full beröringskänslighet och utseendet på originalskärmen med Glas.TR Nano Liquid! Flytande glas är en bra lösning för böjda och platta skärmar.

Är detta ett bra kranskydd? Det är definitivt det mest minimalistiska skärmskyddsalternativet du kan föreställa dig, fullt responsivt och skyddar skärmen från repor. Hur är detta möjligt? Tekniken är inget nytt, den har använts i många år, till exempel för tillverkning av Auto-Detailing kosmetika. Skyddar Nano Liquid mot att gå sönder? Till viss del, förvisso ja, eftersom vätskepartiklarna härdar skärmen till den riktiga 9H-nivån kommer vi inte att få mindre stötdämpning än i fallet med härdat glas. För vem? Vi rekommenderar den speciellt för personer som bryr sig om telefonen och bryr sig om att hålla skärmen i gott skick.

- Producent: Spigen
- Hårdhet: 9H
- Passande för: Universal
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner