Tillbaka till toppen
UGreen - AV122 Toslink Optisk ljudkabel 3 m
UGreen - AV122 Toslink Optisk ljudkabel 3 m
UGreen - AV122 Toslink Optisk ljudkabel 3 m
UGreen - AV122 Toslink Optisk ljudkabel 3 m
UGreen - AV122 Toslink Optisk ljudkabel 3 m

1 / 5

UGreen - AV122 Toslink Optisk ljudkabel 3 m

89 kr
Den här optiska Toslink-ljudkabeln från UGREEN är av hög kvalitet och ger en fantastisk ljudöverföring. Kabeln är 3 meter lång och är tillverkad av PVC-material och har spetsar täckta med 24-karats guld som garanterar oklanderligt ljud. Den här kabe
Läs mer
Den här optiska Toslink-ljudkabeln från UGREEN är av hög kvalitet och ger en fantastisk ljudöverföring. Kabeln är 3 meter lång och är tillverkad av PVC-material och har spetsar täckta med 24-karats guld som garanterar oklanderligt ljud. Den här kabeln ansluter din DVD / CD / Blu-ray / Blu-ray / SACD / TV / SAT / spelare eller din dator och konsol med en förstärkare för att sända digitala ljudsignaler av hög kvalitet utan störningar.
 
Kabeln är baserad på en teknik som är en förlängning av stereofoni, som gör att du kan spela in och spela minst tre ljudkanaler. Tack vare det kan du uppnå exceptionella effekter med en ansluten hemmabio eller när du lyssnar på musik. Guldpläterade kontakter förhindrar oönskade ljud. Kabeln stöder surroundljud så att du får en ännu bättre upplevelse när du lyssnar på musik eller tittar på filmer.
 
Kabelns utsida är skyddat av flätad nylon som gör den motståndskraftig mot brott, nötning eller andra mindre mekaniska skador. Aluminiumändarna skyddar den mot krossning och andra skador. Tillverkad av material av högsta kvalitet, garanterar hållbarhet och hållfasthet samt för att du ska få den bästa upplevelsen. 
 
Med en lämplig beläggning på terminalerna säkerställs utmärkt ledningsförmåga och total minskning av signalförluster. Produkten rekommenderas speciellt för krävande digitala anslutningar. Dess breda kompatibilitet möjliggör ett imponerande antal användningsområden. 


Modell: Toslink Optical Male To Male Audio Cable / AV122
Storlek på produkt: Längd 3 m
Kontakt: Toslink (24K Gold-plated)
Material: Aluminium, PVC
Färg: Svart
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner