Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
UGreen LP247 Justerbart stativ för mobil
UGreen LP247 Justerbart stativ för mobil
UGreen LP247 Justerbart stativ för mobil
UGreen LP247 Justerbart stativ för mobil

1 / 4

UGreen LP247 Justerbart stativ för mobil

149 kr
Det här svarta, stilrena telefon- och surfplattestativet är ett funktionellt och elegant tillskott till ditt skrivbord. Stativet är justerbart. Skjut helt enkelt upp stativets topp för att låsa det på plats så är du klar. Fäll upp stativet genom att
Läs mer
Det här svarta, stilrena telefon- och surfplattestativet är ett funktionellt och elegant tillskott till ditt skrivbord. Stativet är justerbart. Skjut helt enkelt upp stativets topp för att låsa det på plats så är du klar. Fäll upp stativet genom att låsa upp det och skjuta ner det. Stativet fälls ut till en maximal vinkel på 100 °. Stativet kan rymma en telefon eller till och med en mini-surfplatta med en skärmstorlek på 4,7 till 7,9 tum. Produkten är användbar när du tittar på filmer, spelar spel, ritar, lagar mat eller pratar i telefon.
 
Stativet är tillverkat av högkvalitativt ABS som skyddar produkten från skador och av silikon som skyddar telefonen från att glida och repa ytor. Tack vare sin smarta design har stativet en öppning så att du också kan använda den medan du laddar din telefon. Dessutom är stativet litet så att du kan ta det med dig överallt.

Modell: Multi-Angle Phone Stand With Height Adjustable / LP247
Material: ABS
Färg: Svart
Kompatibel med telefoner i storlek: 4,7-7,9 tum
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner