Xiaomi Amazfit GTS Steel Blue

Xiaomi Amazfit GTS Steel Blue
Tipsa en vän
1210 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

 • 341 PPI AMOLED-skärm
 • Redigerbara widgets
 • Slimmad metallkropp
 • 14 dagars batteritid
 • 5 ATM vattenbeständighet
 • 12 sportlägen

Oöverträffad HD-upplevelse - 341 PPI AMOLED-skärm
Amazfit GTS använder en förstklassig högupplöst skärm, vars pixeltäthet är så hög som 341 PPI och som har en upplösning på 348x442 vilket ger en oöverträffad klarhet vad gäller detaljerna. Dessutom tar den anpassade 1,65 tums AMOLED-skärmen detaljerna på färgskärmen till en helt ny nivå. 100 % NTSC-färgspektrum och ultrahög färgmättnad gör skärmen oerhört levande, medan den ljusa och transparenta 2,5D-glaslinsen gör varje skärmstart lika fantastisk som om du ser den för allra första gången.


Den skräddarsydda eleganta fyrkantiga 1,65-tumsskärmen ger ett större visningsområde än en rund urtavla med samma bredd, så att den kan innehålla mer information. Dessutom har vi lanserat två innovativa modulära urtavlor som kan anpassas för att visa viktig information som du bryr sig om mest, såsom hjärtfrekvens, kalender, väder och händelser - allt på en urtavla som är lätt att se. Totalt kan du anpassa upp till 7 widgets av 17 funktioner.


Modulär informationsurtavla
Den viktiga informationen visas centralt, med fokus på det som är viktigast för dig. Med undantag för tiden i det övre vänstra hörnet finns det fem skärminnehållsmoduler (widgets) som kan anpassas. I mittenområdet kan du bland annat se väder, hjärtfrekvens eller påminnelser; och i de lägre områdena kan du växla till stoppur, väckarklocka, batteriindikator, eller någon annan av de tillgängliga 16 alternativen.


Modulär analog urtavla
Du kan fokusera på den centrala tidspekaren. Det finns 7 anpassningsbara skärminnehållsmoduler (widgets) att välja från 17 alternativ, så att du kan se andra data i realtid.


Färgstark och slimmad metallurtavla.
En smidig övergång från det välvda 2,5D-glaset till metallurtavlan reducerar tjockleken till 9,4 mm, vilket gör den slimmad och delikat. Kompaktheten hos aluminiumlegeringen i flygplansklass hjälper också till att kontrollera vikten hos klockkroppen, som inte väger mer än 24,8 g men som också är stark och robust. Dessutom finns det 6 kraftfulla och moderiktiga färger att välja mellan, för att passa alla smaker eller situationer.


OBS: 24,8 g är exklusive bandets vikt.


5 ATM vattenbeständighet och professionell simningsspårning.
Amazfit GTS är vattentät till 50 meters djup och stödjer också flera simningsscenarier. Klockan kan automatiskt känna igen din simningsposition och spela in data som SWOLF, tempo eller kaloriförbrukning, vilket möjliggör en exakt dataanalys varje gång du simmar.


12 vanliga motionslägen.
Amazfit GTS stödjer 12 vanliga motionslägen, som exakt spårar dina sportaktiviteter. Det finns också flera professionella sensorer som registrerar fysikaliska data i sin helhet, och som utför vetenskapliga analyser på dem för att förbättra din fysiska kapacitet.


BioTrackerTM PPG Biologisk spårning
Klockan är integrerad med Huamis egenutvecklade BioTracker™ PPG biologiska optiska spårningssensor, som kan utföra konstant hjärtfrekvensövervakning med hög precision i 24 timmar samt pulsintervallsövervakning under träningssessioner som varnar om ett alltför högt värde detekteras. Den stödjer också RealBeats AI-baserade biologiska datamotor, som är en avancerad AI-baserad automatisk identifieringsfunktion för arytmi (inklusive förmaksflimmer) så att du kan lära dig mer om din hjärthälsa, och varnar dig för potentiella hjärtfelsrisker. Dessutom kan flerdimensionella hälsofunktioner som påminnelser när du har suttit ner länge, kaloriförbrukning och sömnanalys, hjälpa dig att utveckla goda vanor och förbättra din kroppshälsa.


OBS: *AI:s automatiska identifieringsfunktion för arytmi (inklusive förmaksflimmer) kommer successivt att finns tillgänglig i olika länder beroende på lokal lagstiftning


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Varumärke Amazfit
Screen Size 1,65 "
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 464 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 263 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 154 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 84 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »