Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Xiaomi LCD Ritplatta 13.5 Mijia
Xiaomi LCD Ritplatta 13.5 Mijia
Xiaomi LCD Ritplatta 13.5 Mijia
Xiaomi LCD Ritplatta 13.5 Mijia
Xiaomi LCD Ritplatta 13.5 Mijia
Xiaomi LCD Ritplatta 13.5 Mijia
Xiaomi LCD Ritplatta 13.5 Mijia
Xiaomi LCD Ritplatta 13.5 Mijia

1 / 8

Xiaomi LCD Ritplatta 13.5 Mijia

(2 recensioner)
217 kr
Xiaomi LCD Ritplatta 13.5 Mijia Spara en stund inspiration: Var som helst! Xiaomi Mi 13.5 ″ LCD Ritplatta använder det anpassade LCD materialet, så den blågröna handskriften är superklar, djärv och känslig. Även finishen på tavlan ger en naturl
  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Läs mer

Xiaomi LCD Ritplatta 13.5 Mijia


Spara en stund inspiration: Var som helst!

Xiaomi Mi 13.5 ″ LCD Ritplatta använder det anpassade LCD materialet, så den blågröna handskriften är superklar, djärv och känslig. Även finishen på tavlan ger en naturlig och smidig skrivupplevelse. Genom att använda högkänslig tryckavkänningsteknik och en anpassad LCD-skärm påverkas handskriftens vikt av skrivtrycket, så ju större tryck, desto tjockare och vice versa. Med fingertopparna eller andra objekt på skärmen kan du också skriva utan dröjsmål. Med pennan får du definitivt en bättre skrivupplevelse.


Anpassad LCD filmformel för tydlig handskrift

Du kan enkelt rensa skärmen genom att helt enkelt trycka på rensningsknappen och börja skapa när som helst. Tabletten har ingen blå stråle, ingen flimmer, den reflekterar ett naturligt ljus. Inget bläck och kemiska pigment används eller behövs, vilket gör det helt ofarligt för ögon och hud. Den har en magnetisk penna för vänlig användning och enkel förvaring tack vare magenetiska pennor med en låg vikt på endast 7 g. Den har också en låsbrytare som används och kan slås på för att undvika att förlora viktigt innehåll. Den har ett långvarigt batteri. Om du rensar skärmen 100 gånger varje dag kan en knappcell vara i 1 år.

 


Högkänslig tryckavkänningsteknik:

Med högkänslig tryckavkänningsteknik och en smidig flexibel LCD skärm svarar handskriftens tjocklek på det applicerade skrivtrycket, desto större tryck, desto tjockare och vice versa. Använd en fingertopp eller annat föremål på skärmen för att inte uppnå fördröjningsskrivning, med den inbyggda pennan får du en bättre beskrivning än någonsin.
 

Ultralätt magnetisk penna för bekväm förvaring:

Handskriftspennan använder en termoplastisk kristallin polymer som kallas "superstål" med en slät yta, hård struktur och slitstyrka. Skriften är smidig, handen känns naturlig och barn kan använda den lätt.


 

Bekvämt och arbetsvänligt

Gruppdiskussion, bekväm kommunikation. Skiss, uppsats, brainstorming som kan gnista när som helst, var som helst!


 

Ultratunn kropp, lätt att bära

7mm-kroppen är tunn, lätt och bärbar, vilket gör det lättare att bära

 

 

Långvarig batteritid

En knapp för att rensa låg energiförbrukning, varaktig batteritid är mer bekymmersfri

En LCD-skärm med nolleffekt förbrukar bara en liten mängd ström när den rensas. Om du tar bort 100 gånger om dagen kan ett knappbatteri användas 365 dagar. Rensa enkelt skärmen och starta en ny skapelse.
 

Snabbfakta

  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
E

Ellen

För 5 månader sedan

Batteriet var slut vid leverans och det gick inte att byta (eller var inte värt vafe sig besväret eller kostnaden. Det fanns heller inget uttag för att koppla ihop med en dator, vilket jag dumt nog antog. Dessutom verkar det bara gå att rita med en färg- grönt! Värdelös produkt, som tyvärr går raka vägen till återvinningen.

F

Freewheelerct

För 10 månader sedan

Mycket bra till att skissa idéer, teckna, skriva låttexter och för musikkomponerande översikt.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.