Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Yamaha YAS-107 Soundbar Black
Yamaha YAS-107 Soundbar Black
Yamaha YAS-107 Soundbar Black
Yamaha YAS-107 Soundbar Black
Yamaha YAS-107 Soundbar Black
Yamaha YAS-107 Soundbar Black
Yamaha YAS-107 Soundbar Black
Yamaha YAS-107 Soundbar Black
Yamaha YAS-107 Soundbar Black
Yamaha YAS-107 Soundbar Black
Yamaha YAS-107 Soundbar Black

1 / 11

Yamaha YAS-107 Soundbar Black

1990 kr

-33%

Rek pris. 2990 kr
Enkel. Stilren. Kraftfull. Med YAS-107 och din TV kan du fylla ditt rum med förvånansvärt dynamiskt, tydligt och kraftfullt ljud. Clear Voice-funktionen förhöjer dialoger i ljudet men ändå håller kvar ljudk
Läs mer

Enkel. Stilren. Kraftfull.

Med YAS-107 och din TV kan du fylla ditt rum med förvånansvärt dynamiskt, tydligt och kraftfullt ljud. Clear Voice-funktionen förhöjer dialoger i ljudet men ändå håller kvar ljudkvaliteten. Resultatet? Filmer, Serier, sportkommentarer och nyhetssändningar - alla är mer tydligare och hörbara.

Nöjd med ljudet i din TV?
Du kan få mer. Mycket, mycket mer! Med bara YAS-107 och din nuvarande TV kan du fylla ditt rum med förvånansvärt dynamiskt, tydligt och kraftfullt ljud. Clear Voice-funktionen förhöjer dialoger i ljudet men ändå håller kvar ljudkvaliteten. Resultatet? Filmer, Serier, sportkommentarer och nyhetssändningar - alla är mer tydligare och hörbara.

Vidsträckt ljudbild. Bara njut
Första gången i världen som DTS Virtual:X* används. Ett 3D-surroundljud som du aldrig har hört det tidigare. Du behöver inget mer än den här enheten för att höra ljud som kommer ner från taket – såsom ljudet av regn från himlen eller ett rymdskepp flygandes över huvudet. Njut av den fördjupade, fantastiska lyssningsupplevelsen i dina favoritfilmer, konsertvideor och spel – som om du verkligen vore där!
*Uppdateringen för DTS Virtual:X finns tillgänglig
** Även om dina källor inte är kompatibla med 3D-surroundljud, ger en speciell ”Up-mix”-funktion bättre mångdimensionell närvaro.

En enhet, väldigt stilren
Slank, elegant, enkel. YAS-107 är bara 53 mm (2-1/8") hög. Fäst den på din vägg med nyckelhålen och få ett bra ljud i ett stilrent paket som förhöjer din heminredning.
* Den medföljande mallen gör det extremt enkelt att skruva upp den.

Fantastiskt ljud och kontrollen i din hand
Streama din favoritmusik direkt från din smartphone, med äkta trådlös prestanda och hög kvalitet. YAS-107 förbättrar automatiskt det höga registret i komprimerade musikkällor (till exempel MP3) och fördjupar det mellanliggande registret vilket ger dig en extremt levande och varm ljudkvalitet som liknar originalet.

Säg farväl till det komplicerade
En enkel HDMI-anslutning är allt du behöver för din TV och Blu-ray Disc™-spelare. Öppna lådan, placera YAS-107 där du vill ha den och anslut kablarna. Rent. Snabbt. Enkelt.
* HDMI-kablar säljs separat.

Bara en fjärrkontroll
Om din TV är kompatibel med HDMI-CEC kan du slå på/av strömmen, byta ingångar, justera volymen och enkelt utföra andra funktioner tillsammans med TV:n med en enda fjärrkontroll.

Styrning med fingerspetsarna
Om du behöver gå djupare finns det en HOME THEATER CONTROLLER-app som ger dig smarta funktioner i en snygg, intuitiv och lättförståelig design. Välj vilket innehåll du vill spela, finjustera ljudkvaliteten och slå på och stäng av strömmen på systemet – styr allt med fingerspetsarna från din smartphone.

Avancerat HDMI-gränssnitt
Med HDMI-gränssnittet i YAS-107 levereras det bästa av både ljud och video med stöd för högupplösta 4K/60p-videosignaler så att du kan njuta av perfekt, underbar HD-kvalitet utan försämring. Den är också kompatibelt med HDR (High Dynamic Range), som ger dig levande färger och en rik, naturlig bildkvalitet.
Ger dig en levande, färgrik och riktigt naturlig bildkvalité.

Fem surroundlägen
Med hjälp av en särskild app får du de bästa ljudinställningarna för fem olika ljudlägen, vart och ett särskilt programmerat för att förbättra det du tittar på: TV-program, filmer, musik, sport och spel.

Justerbar bas
När du tittar på en film på natten, har du någonsin oroat dig för att ljudet ska störa andra? YAS-107 kan lugna dig. Den har en justerbar volymkontroll för basen på fjärrkontrollen eller i appen.

Subwooferutgång
Om du har en subwoofer kan du ansluta den med kabel till YAS-107 och få mer effekt, kraft och njutning från filmer, serier och all din musik som drar nytta av mer bas.
* Endast för användning med powered subwoofers

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .