Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

-20%
Flyg luftballong
Flyg luftballong
Flyg luftballong
Flyg luftballong
Flyg luftballong
Flyg luftballong
1916 kr
Rekommenderat pris: 2395 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  2-5 arbetsdagar
 • Säljs och skickas av GO DREAM

Bevaka produktens pris

 • För 1 person
 • Ballongflyning tar ca 3-4 timmar
 • Inkluderar ett glas champagne med tilltugg
 • Kaffe efter flygningen
 • Ballongdiplom.

Att flyga varmluftsballong är en oförglömlig upplevelse där du på ett fascinerande sätt tar dig ljudlöst genom luften och över det vackra landskapet under dig. Du upplever ett sätt att sväva som markant skiljer sig från att flyga flygplan och helikopter. Ett minne för livet!

Då luftballonger alltid flyger med vindens riktning och hastighet, kan man aldrig precis förutse, var man kommer att flyga, vad man kommer att se, och exakt var man landar. Blir din flygtur över stadens tak och trafik, över skog och mark, eller kanske över ditt eget hus?

Oavsett var du kommer att flyga, kommer du att bli mållös över denna hänförande upplevelse när du flyger över det fantastiska landskapet.

Du svävar alldeles stilla och ljudlöst i luften på ca 500 meters höjd och kommer att njuta av varje sekund av den en timme långa resan.

Din färd startar ca 2-4 timmar före solnedgången tillsammans med en kunnig ballongförare som tryggt är din följeslagare hela vägen. Du har möjlighet att få hjälpa till med att förbereda flygningen och med att fylla varmluft i ballongen. När alla förberedelser är klara lyfter ni upp i ett lugnt tempo, där ni i lugn och ro kan njuta av utsikten och den friska luften. Ballongfärden inkluderar tilltugg samt ett glas champagne efter landning.

Ge bort en ballongflygning till en som fyller år eller som present till den du älskar!Denna resa kräver att man kan stå upp i en timme.Man måste vara minst 130 cm lång.Om din vikt övergår 120 kg eller mer måste man köpa 2 platser.Gravida får tyvärr inte deltaga.Personer med hjärtproblem och epilepsi måste ha läkarintyg.Deltagare som är alkohol- eller drogpåverkade kommer avvisas.Barn under 18 år reser i sällskap med en vuxen eller har målsmans underskrift.I händelse av en inställd ballongfärd kommer ett alternativt datum att erbjudas.OBS: Boka i god tid!

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .