Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Glasögon "Deal With It" med pixelmönster

1 / 1

Glasögon "Deal With It" med pixelmönster

49 kr

-62%

Rek pris. 129 kr
Grymt festliga solglasögon populära för sina världskända memes "Deal with it" eller "Thug Life". Dessa partysolglasögonen i 8-bitars Pixelerad Mosaik för vuxna tonåringar refereras till i alla typer av spel och är en rolig cosplayrekvisita i unisex
Läs mer

Grymt festliga solglasögon populära för sina världskända memes "Deal with it" eller "Thug Life". Dessa partysolglasögonen i 8-bitars Pixelerad Mosaik för vuxna tonåringar refereras till i alla typer av spel och är en rolig cosplayrekvisita i unisex för åldrarna 10+.

Produktinformation:

  • Typ av glasögon: Genomskinligt mönster! Pixelerat motiv som nästan omärkbart påverkar sikten. Utmärkta Party glasögon med "Thug Life" utseende och känsla! Bekvämt nässtöd så kan bära dem hela dagen! Perfekt för gamers.
  • Du kan säga till alla att "deal with it" när du vill.
  • Bli memebossen med dessa trendiga glasögonen och ikom håg att ha "Thug Life"-glasögonen ansvarsfullt.
  • 8 bitars stil: Dessa pixelglasögon är perfekta för spel-fester och konventioner! Pixel-designen är perfekt för alla som letar efter 8-bitars stil!
  • Rolig gåva: Dessa pixelglasögonen är en idealisk present för vänner och familj intresserade av spel eller tycker memes är roligt.
0
Bli den första att skriva en recension