Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Marvel Endgame Iron Spider Barn Maskeraddräkt

1 / 1

Marvel Endgame Iron Spider Barn Maskeraddräkt

399 kr
Iron Spider är – tro det eller ej – samma Peter Parker, fast med en specialdesignad spiderman-dräkt av Tony Stark! Numera är Spiderman en uppgraderad version med en lika kraftfull dräkt som Tony Starks Iron Man-drä
Läs mer
Iron Spider är – tro det eller ej – samma Peter Parker, fast med en specialdesignad spiderman-dräkt av Tony Stark! Numera är Spiderman en uppgraderad version med en lika kraftfull dräkt som Tony Starks Iron Man-dräkt. Den nya Spiderman, eller "Iron Spider" som han nu heter kan du hitta i de senaste Avengersfilmerna!

Marvel Endgame Iron Spider Barn Maskeraddräkt är en otroligt häftig maskeraddräkt som får ditt barn att efterlikna karaktären Iron Spider ur marvels Avengers-filmer. Dräkten inkluderar en heltäckande jumpsuit tillsammans med ett par skoöverdrag och en heltäckande mask med nätade ögon. Dräkten håller riktigt hög kvalitet och kommer göra ditt barn till mittpunkten på maskeradfesten!

  • Material: Polyester
  • Storlek: Small, Medium & Large (barn)
  • Inkl. jumpsuit, skoöverdrag och mask
  • Masken har nätade ögon för att kunna se ut, men inte in

Detta är en officiellt licensierad produkt.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .