Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Metalldetektor med sökdjup på upp till 200 cm
Metalldetektor med sökdjup på upp till 200 cm
Metalldetektor med sökdjup på upp till 200 cm
Metalldetektor med sökdjup på upp till 200 cm
Metalldetektor med sökdjup på upp till 200 cm

1 / 5

Metalldetektor med sökdjup på upp till 200 cm

1524 kr
Denna avancerade metalldetektor kan användas för att lokalisera metaller från järnfragment, mynt och hushållsföremål till ädelmetaller såsom silver och guld. Den används i stor utsträckning på stranden, i trädgården, på golvet, i grunt vatten eller t
Läs mer

Denna avancerade metalldetektor kan användas för att lokalisera metaller från järnfragment, mynt och hushållsföremål till ädelmetaller såsom silver och guld. Den används i stor utsträckning på stranden, i trädgården, på golvet, i grunt vatten eller till och med på taket.

Den är utrustad med en vattentät sökplatta, och metalldetektorn har en justerbar längd på upp till 115 cm som möjliggör för detektorn att perfekt anpassa sig efter olika användningsområden. Den kan upptäcka myntstora föremål på ett djup på ner till 25 cm och större föremål på ett djup på ner till 200 cm.

Den installerade högtalaren förser dig med en snabb, akustisk indikation så fort som något har upptäckts. Hörlursuttaget och den justerbara volymen ger dig mer integritet och hjälper dig att klart och tydligt höra ljudet medan du letar efter skatter. Metalldetektorn drivs av 2 x 9V batterier (ingår ej).

OBS: Användning av en metalldetektor kan kräva tillstånd eller licens. Den plats där en metalldetektor får användas kan också ha sina begränsningar. Bekanta dig med lokala, statliga och nationella lagar relaterade till metalldetektering. Följ dessa lagar.

  • Mått: 115 x 20 cm (L x B)
  • Vattentät sökplatta: 20 cm (Φ)
  • Hörlursuttag: 3,5 mm
  • Färg: Svart
  • Justerbar volym
  • Energiförsörjning: 2 x 9 V-batterier (medföljer ej)
  • Med 3 distinkta ljud för olika typer av metall
  • Detektionsdjup: Myntformade föremål ner till 25 cm djup, större föremål ner till 200 cm djup
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .