Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Montana Black 400 ml - Black - Svart

1 / 1

Montana Black 400 ml - Black - Svart

(2 recensioner)
49 kr
Montana BLACK är överlägsen i sin klass. Nitro-Combination-baserad formel som garanterar en hög täckning & matt finish, perfekt kontroll och hantering. Återutvecklad med 187 kraftfulla färger som kan appliceras
Läs mer

Montana BLACK är överlägsen i sin klass. Nitro-Combination-baserad formel som garanterar en hög täckning & matt finish, perfekt kontroll och hantering. Återutvecklad med 187 kraftfulla färger som kan appliceras på alla ytor.

Kort torkningstid möjliggör snabb återanvändning och överlappning med andra färger omedelbart vilket underlättar lager på lager tekniker. Färgen håller högsta kvalitet och är utvecklad med miljö och hälsa i åtanke. Med sin högtrycksventil möjliggör Montana BLACK användaren en snabb applikation på både större ytor och detaljer.

Sprayvidd 1 - 30 cm beroende på användarens erfarenhet och kunskap. Väder och vintertät - fungerar utmärkt i extremare miljöer och är därför perfekt för användare som målar utomhus.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .