Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

OppoSuits Super Mario Kostym

1 / 1

OppoSuits Super Mario Kostym

899 kr
Wow, färggladare kostym får du leta efter! Här har du en snygg kostym som är fullproppad med karaktärer från populära spelet Super Mario som definitivt kommer höja feststämningen. Gillar du uppmärksamhet och kläder som är något utöver det vanliga så
Läs mer
Wow, färggladare kostym får du leta efter! Här har du en snygg kostym som är fullproppad med karaktärer från populära spelet Super Mario som definitivt kommer höja feststämningen. Gillar du uppmärksamhet och kläder som är något utöver det vanliga så är den här dräkten perfekt för dig. Komplimanger så det räcker och blir över är garanterat! 

OppoSuits är raka motsatsen till vanliga kostymer, bortsett från kvalitet och passform. De är tillverkade i roliga, ovanliga mönster och färger i en genomtänkt design. Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen utan att den förlorar sin passform.

Observera att OppoSuits kostymer är av slim fit-modell. Vi rekommenderar därför att du väljer den större storleken om du tvekar mellan två.

OppoSuits Super Mario Kostym inkluderar:
  • En färgglad kavaj med karaktärer från Super Mario som mönster. Kavajen har två röda knappar på framsidan, tre fickor på utsidan och en gömd innerficka
  • Ett par matchande kostymbyxor med dragkedja i grenen, fickor och hällor
  • En slips i samma mönster

Finns i storlekarna: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 och 62.

OBS! Skjorta och skor ingår ej.

Identifikation

EAN 8719874023191
Tillverkarens artikelnummer OSUI-0105-EU58
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner