Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Leverans innan jul? Du ser produktens leveranstid under "Lägg i varukorg"
Philips HeartStart HS1
Philips HeartStart HS1

1 / 2

Philips HeartStart HS1

12375 kr
Philips HS1 världens mest sålda hjärtstartarePhilips HS1 hjärtstartaren är en populär bästsäljare tack vare dess pålitlighet och användarvänlighet. Med detaljerade svenska talinstruktioner förenklar den hjärt- och lungräddningen och gör den säkrare.
Läs mer

Philips HS1 världens mest sålda hjärtstartare

Philips HS1 hjärtstartaren är en populär bästsäljare tack vare dess pålitlighet och användarvänlighet. Med detaljerade svenska talinstruktioner förenklar den hjärt- och lungräddningen och gör den säkrare. Den är därmed lämplig också för ovana användare, vilket gör att den passar perfekt till offentliga lokaler och arbetsplatser. Finns även att få med engelskt tal.

Om du vill ha en skyddande snygg väska till din nya hjärtstartare så glöm inte välja detta under tillbehör!Låg vikt och portabel


Philips HeartStart HS1 är en av de minsta hjärtstartarna på marknaden. Med batteri och elektroder väger den endast runt 1,5 kilo. Det gör att den är enkel att bära med sig – och den bästa hjärtstartaren är den som finns till hands. Den medföljande väskan innehåller ett akutkit med sax, rakhyvel och ansiktsskydd.

Använd produkten vid övning
Philips HeartStart HS1 kan även användas om du behöver öva hjärt- och lungräddning eftersom den har en övningskassett som du kan köpa som tillval. Kassetten har fyra inbyggda scenarion.

 


Philips HS1 räddar liv


Tack vare den enkla användningen och den röststyrda manualen har HS1 blivit en av de mest populära hjärtstartarna i världen. För att använda hjärtstartaren drar du i det gröna handtaget. Då startar den upp sina röstinstruktioner. Apparaten går inte vidare med nästa instruktion förrän du fullföljt vad du håller på med för ögonblicket. Du behöver arbeta snabbt men också vara noggrann i svåra lägen. HS1 vägleder dig från placering av elektroderna på patienten till leverans av strömstöt. Den vägleder dig också i utförandet av hjärt- och lungräddning såsom bröstkompressioner och inblåsningar.

För att öka chanserna att rädda liv är denna modell utrustad med Philips Quick Shock. Det gör att apparaten kan skicka en strömstöt till hjärtat inom tio sekunder efter paus i hjärt- och lungräddning. Det är viktigt att vara beredd med hjärtstartaren när du eller någon annan på plats slutar med manuell HLR. Effekterna av hjärt- och lungräddningen avtar snabbt och därför behöver en stöt ges så fort som möjligt efter kompressioner. HS1 ökar chanserna att hjärtat fortsätter att pumpa ut syresättande blod till kroppen. Om ni är flera på plats kan ni hjälpas åt med att ge kompressioner, förbereda och defibrillera vilket gör att riskerna för hjärtstopp hos patienten minskar. Var väl förberedda och följ avvisningarna från apparaten som vägleder er i arbetet.

Genom att vara utrustad med en Philips HeartStart HS1 ökar du chanserna för att rädda liv när olyckan är framme.

 

Forskning pekar på att Philips HS1 är den mest lättanvända hjärtstartaren


Mycket forskning finns på att användare till Philips hjärtstartare känner sig säkra på att använda den i skarpt läge och att de även är säkra att använda. I artikeln "" kommer Dawn B Jorgenson mfl fram till detta.

Är ni intresserade av flera enheter, köp eller hyra så fyller ni i formuläret nere till vänster och vi återkommer med en offert.

Levereras komplett med elektroder och batteri.

Hos oss kan du köpa din Philips hjärtstartare idag. Med hela 8 års garanti.

Väskan på bilden finns som tillval och ingår inte som standard.

0
Bli den första att skriva en recension