Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Spädgris Grill 150

-11%
6750 kr
Rekommenderat pris: 7550 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-10 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Tildasstore

Bevaka produktens pris

Roterandegrill av rostfritt stål

Grillkolbehållare av gjutjärn

Dubbelversion, inkl. 2 x grillspett, 4 x grill, hållare

Maxbelastning per spett 35 kg

Maxbelatsning komplett 70 kg för hela grillen

Perfekt för storkök , cateringfirma etc.

Perfekt för stor grillfest, som får, fläsk, kyckling etc.

Mycket massiv konstruktion

Ungefär 2 mm tjock hållare

Enkel operation, enkel installation

Säker ställning tack vare 4 bromsade hjul

4-faldig höjd inställbar i steg på 10 cm

Stort grillområde tillgängligt 1260 x 750 mm

4 individuellt avtagbara grillnät av förkromat material

Grillventilation för värmegodkännande tillgänglig

Stor träkolbehållare, lätt att ta bort för enkel rengöring

Roterande Motor rostfritt stålspett, med motordrift

Inkl. köttklämmor

Anslutning: 230V – 50Hz

Kraftmotor: 56 watt

Dimensioner: 1520 x 580 x 980 mm

Dimension Grillområde: 1250 x 490 mm

U / min: ca 4

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Leveranstiden är 3-9 arbetsdagar. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från leverantören. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Vi följer lagen som innebär 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten gäller endast om varan och originalförpackningen är i oförändrat skick. Beställningsvaror är inte återbetalningsbara om inte annat är särskilt avtalat, även ej vid köp av REA-produkter. Returkostnad står du som kund och står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss, viktigt att den levereras direkt till vårt lager. Tänk därför på att förpacka varan väl. För ej uthämtade paket debiterar vi expeditionsavgift och hanteringskostnad 290:- . För normal förslitning och förbrukningsmaterial, såsom glödlampor, filter, säkringar etc omfattas inte av garantin. All reklamation av gods ska rapporteras till oss via CDON https://cdon.se/support logga in och välj Reklamation. Om en transportskada skulle uppstå måste du göra en anmälan om skadan till speditören direkt. Be transportören anteckna direkt på fraktsedel. Det är din skyldighet som mottagare att kontrollera godset och rapportera eventuella skador.

Övriga villkor

Leveranstiden är 3-9 arbetsdagar. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från leverantören. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Vi följer lagen som innebär 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten gäller endast om varan och originalförpackningen är i oförändrat skick. Beställningsvaror är inte återbetalnings bara om inte annat är särskilt avtalat, även ej vid köp av REA-produkter. Returkostnad står du som kund och står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss, viktigt att den levereras direkt till vårt lager. Tänk därför på att förpacka varan väl. För ej uthämtade paket debiterar vi expeditionsavgift och hanteringskostnad 290:- . För normal förslitning och förbrukningsmaterial, såsom glödlampor, filter, säkringar etc omfattas inte av garantin. All reklamation av gods ska rapporteras till oss via CDON https://cdon.se/support logga in och välj Reklamation. Om en transportskada skulle uppstå måste du göra en anmälan om skadan till speditören direkt. Be transportören anteckna direkt på fraktsedel. Det är din skyldighet som mottagare att kontrollera godset och rapportera eventuella skador.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .