Tillbaka till toppen
The Steam Hotel
The Steam Hotel

1 / 2

The Steam Hotel

4 995 kr
Detta är en upplevelse från Live it. I Västerås ligger en anläggning helt unik i sitt slag. I ett gammalt Ångkraftverk från 1917 hittar ni ett hotell med 18 våningar i industriromantisk stil med utsikt över Mälarens Strand. Här får ni en helhets
  • Fri bytesrätt
  • Levereras i en elegant presentbox
Läs mer

Detta är en upplevelse från Live it.

I Västerås ligger en anläggning helt unik i sitt slag. I ett gammalt Ångkraftverk från 1917 hittar ni ett hotell med 18 våningar i industriromantisk stil med utsikt över Mälarens Strand. Här får ni en helhetsupplevelse med Voltage Lounge Pool Club, mat i toppklass och självklart härliga rum för en god natts sömn. Välkommen till The Steam Hotel!

The Steam Hotel - Live it Edition

Välkommen till The Steam Hotel, Ångkraftverket från 1917 som gjorts om till ett hotell som för tankarna till internationell lyx och flärd. På de 18 våningarna har de skapat ett hotell som tillfredsställer alla sinnen och där det går att finna det just ni söker för er vistelse.

The Steam Hotel Live it Edition

Kl. 16:00 hämtar ni ut er nyckel till rummet – sen väntar ett avslappnat äventyr i vad The Steam kallar industriromantik. Packa upp väskorna, ta in den härliga utsikten och svep in er i de härliga badrockarna och bege er till Voltage Lounge Pool Club för en upplevelse ni sent kommer att glömma.

På sjunde våning hittar ni en Pool Club i världsklass! Här har ni en mix av kalla drinkar och varma bad med pulserande musik och en fantastisk vy över Mälaren. En upplevelse för alla dina sinnen!
Tips- avsluta besöket i baren med en cocktail eller glas bubbel i badrock innan det är dags för middag.

För att njuta av Voltage Lounge till fullo är ni bokade på den sena sittningen i restaurang Chamberlin Grill på våning 1 där ni bjuds på en utsökt trerätters middag med dryckespaket och en fördrink. Efter desserten finns det två stigar att följa, den ena går upp till Turbine Lounge där ni hittar vår Gin Bar, biljardbord och karaokeum och den andra till Locavores bar på våning 18 med hotellets bästa utsikt.

Efter en god natts sömn väntar sen en härlig frukostbuffé innan ni checkar ut fyllda med ny energi och en hotellupplevelse ni sent kommer glömma.

  • Dubbelrum med sjöutsikt
  • Entré till Voltage Lounge Pool Club
  • 3-rättersmiddag
  • Dryckespaket
  • Frukost

Snabbfakta

  • Fri bytesrätt
  • Levereras i en elegant presentbox
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner