Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Våghals Frågespel

1 / 1

Våghals Frågespel

149 kr
Version 2 av det populära, galna och superroliga förfestspelet Våghals är här! Ni som spelat Våghals kommer inte bli besvikna på denna uppföljare, och ni som ännu inte spelat det har en helt ny och modern form av ”Sanning eller konsekvens” att se fra
Läs mer
Version 2 av det populära, galna och superroliga förfestspelet Våghals är här! Ni som spelat Våghals kommer inte bli besvikna på denna uppföljare, och ni som ännu inte spelat det har en helt ny och modern form av ”Sanning eller konsekvens” att se fram emot. Förbered er på en spännande kväll, fylld av oväntade händelser, pinsamma avslöjanden och hysteriska skratt!

Innehållet är framarbetat av Abracadabra i samarbete med ståupp-komikern Thomas Järvheden.

Korten har ungefär samma storlek som en normal kortlek.

Exempel på korttexter: * Sanning: Vilken är den mest minnesvärda uppraggningen du varit med om? Berätta.
* Konsekvens: Skicka ett sms till två personer med följande text: ”Hade du borstat tänderna sist vi sågs?” Ringer personerna upp dig får du ej svara. * Sanning: Har du tjuvläst någons mail/sms? Vems? Vad hittade du?

* Konsekvens: Fyll munnen med toalettpapper och sjung refrängen på din nuvarande favoritradiohit. * Sanning: Har du varit i samma rum när en kompis har haft sex? Berätta.
* Konsekvens: Gå in på Facebook och ändra din status till: ”dammsuger naken”. Har du inte Facebook drabbas personen till vänster om dig. Gå medurs till någon drabbas. * Sanning: Hur ofta kollar du på porr? Vilken typ av porr och hur får du tag i den?

Identifikation

EAN 7350047170185
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner