Tillbaka till toppen
Orrefors Jernverk 3-pack knivar
Orrefors Jernverk 3-pack knivar
Orrefors Jernverk 3-pack knivar

1 / 3

Orrefors Jernverk 3-pack knivar

(3 recensioner)
399 kr
Ett mycket användbart och exklusivt knivset om tre knivar, japansk kockkniv, kockkniv och en skalkniv. Knivarna har mycket bra skärpa och fungerar givetvis utmärkt att använda även till grönsaker, kött, fisk och annat.  Storlek: (bladen) japansk ko
Läs mer

Ett mycket användbart och exklusivt knivset om tre knivar, japansk kockkniv, kockkniv och en skalkniv. Knivarna har mycket bra skärpa och fungerar givetvis utmärkt att använda även till grönsaker, kött, fisk och annat. 

Storlek: (bladen) japansk kockkniv 18cm, kockkniv 20 cm, skalkniv 9 cm. Slitstarkt material med både bra prestanda och vacker estetik. Knivarna ger dig ett perfekt resultat och är ett måste för den professionella hemmakocken!

Tips: gör tomat-testet

Det så kallade "tomat-testet" går ut på att man håller den kniv man vill testa mellan tummen och pekfingret och drar den över tomatens skal utan att tillföra någon vikt (förutom knivens egen). Helst ska kniven också klara av att skära en bit ner i tomaten. Om den inte klarar av detta är det hög tid att antingen slipa eller köpa en ny kniv! Tänk på att det faktiskt är säkrare med en sylvass kniv än tvärtom, eftersom risken att slinta och skära sig då minskar.  

Orrefors Jernverk kockkniv - en kniv av kvalitet

Antagligen är du van vid att kunna förvänta dig kvalitet när du handlar produkter från Orrefors. Det gäller givetvis även i det här fallet! Både den japanska kockkniven och den så kallade "vanliga" kockkniven är köksknivar av mycket god kvalitet! 

  • Santoku 18 cm (bladet)
  • Kockkniv 20 cm (bladet)
  • Skalkniv 9 cm (bladet) 
  • Stål S/S 420J2

Skötsel:

Undvik att köra dina knivar i diskmaskinen då detta kan skada eggen och göra knivarna slöa. Slipa knivarna med skärpstål eller knivslip vid behov!

Identifikation

EAN 7393533121131
Tillverkarens artikelnummer 410968-94-0
N

Nicklas

För 7 dagar sedan

Knivarna var slöa, helt oanvändbara. Var tvungen att reklamera. Köp ej!

N

Nosebleedbrat

För en månad sedan

Snabbt leverans och fina paket.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

L

Lovisa

För en månad sedan

Gav till min pappa i julklapp. Var nog inget fel på knivarna, men tråkigt att förpackningen var skadad. Speciellt när det var en julklapp..