Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Pocketvåg i fickformat 0.01g-200g - Pocket scale / Digitalvåg
Pocketvåg i fickformat 0.01g-200g - Pocket scale / Digitalvåg

1 / 2

Pocketvåg i fickformat 0.01g-200g - Pocket scale / Digitalvåg

79 kr
En exakt smyckesvåg i fickformat är en produkt som kan vara användbar. Viktområdet upp till 200 g och den höga noggrannheten, ner till 0,01 gram, gör att du kan väga även de minsta föremålen på ett professionellt sätt. Pocketvågen drivs av batterier
Läs mer
En exakt smyckesvåg i fickformat är en produkt som kan vara användbar.
Viktområdet upp till 200 g och den höga noggrannheten, ner till 0,01 gram, gör att du kan väga även de minsta föremålen på ett professionellt sätt.
Pocketvågen drivs av batterier (2 AAA-batterier) som medföljer och den kompakta storleken (12x6,2x2 cm) gör att du kan ta med den vart som helst utan problem.
Pocketvågen har en användbar klaff, som underlättar transporten och skyddar både skärmen och enheten från skador.
Den lilla fickstorleksskalan låter dig väga små föremål, till exempel smycken och ädelstenar med största precision och noggrannhet.
Med 6 olika mätenheter tillgängliga (g, oz, ozt, dwt, ct, gn) är Pocketvågen utmärkt för universalitet.
En annan fördel med Pocketvågen är TARA-funktionen.
Tarning av Pocketvågen kommer att vara praktiskt när vi till exempel vill subtrahera vikten på förpackningen från vikten på artikeln inuti förpackningen. Om till exempel alla ädelstenar är packade inuti samma strängpåse, kan vi dela påsens vikt och sedan väga ädelstenarna som är packade inuti den utan att behöva ta dem ut ur den. Smyckeskalan i fickstorleken visar bara ädelstenens vikt - även om den har vägt medan den är inuti förpackningen.
Pocketvågen har en mycket läsbar upplyst display, vilket gör avläsningen av uppmätt vikt mycket lättare att läsa.
Pocketvågen har också en automatisk avstängningsfunktion. Pocketvågen stängs av automatiskt om den inte används längre än 3 minuter, vilket garanterar batteriets längre livslängd.

Identifikation

EAN 5901785364187
Tillverkarens artikelnummer 135
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner