Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Barbie Dream Closet Lekset GBK10
Barbie Dream Closet Lekset GBK10
Barbie Dream Closet Lekset GBK10
Barbie Dream Closet Lekset GBK10
Barbie Dream Closet Lekset GBK10

1 / 5

Barbie Dream Closet Lekset GBK10

899 kr
Barbie Garderob med kläder, accessoarer och docka. Öppna upp garderoben till en walk in closet och låt din Barbiedocka välja mellan alla fina kläder och tillbehör. Tio galgar gör det enkelt att hålla ord
Läs mer
Barbie Garderob med kläder, accessoarer och docka. Öppna upp garderoben till en walk in closet och låt din Barbiedocka välja mellan alla fina kläder och tillbehör.

Tio galgar gör det enkelt att hålla ordning på modeplaggen, häng upp dem på klädstången och låt dem rotera genom att snurra på hjulet. Många hyllor och fack gör det enkelt att hålla ordning på accessoarerna. I garderoben finns även ett skrivbord med stol. Ovanför skrivbordet finns en anslagstavla och det medföljer stickers som du kan sätta där. När Barbie provar sina kläder speglar hon sig i helfigursspegeln.

Garderoben går att stänga igen och har ett handtag så att den är lätt att bära med sig. Den medföljande dockan har långt, blont hår som går att kamma.

Innehåller över 25 delar: Garderob, docka, 10 klädhängare, 4 kompletta outfits (läkare, vardagskläder, snorklingbadkläder och festklänning), lampa, dator, borste mm.

Mått: garderob ca 60 cm bred utfälld ca 35x30x13 cm och docka ca 28 cm.

  • Rekommenderas ej till barn under 3 år.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .