Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Schleich Eldrador Isspindel 42494
Schleich Eldrador Isspindel 42494

1 / 2

Schleich Eldrador Isspindel 42494

(2 recensioner)
139 kr
Isspindel från Schleich Eldrador Creatures.I de vindlande isgrottorna och glaciärsprickorna i isvärlden lurar en frostig, hemsk överraskning: Den som går vilse här kommer förr eller senare att
Läs mer

Isspindel från Schleich Eldrador Creatures.

I de vindlande isgrottorna och glaciärsprickorna i isvärlden lurar en frostig, hemsk överraskning: Den som går vilse här kommer förr eller senare att träffa på den farliga isspindeln. Först trasslar inkräktarna in sig i de nästintill osynliga nät som det här läskiga krypet spinner. Sedan kryper isspindeln fram ur en skreva – och det räcker med att se den för att blodet ska frysa till is. Den är alltid redo att gå till attack (vilket måste vara vansinnigt ansträngande) med de främre benparen hotfullt resta. Om spindeln skulle bli omringad håller den dock huvudet kallt: Med sina åtta ögon kan den hålla koll på flera motståndare samtidigt och försvara sig. Striderna brukar dock inte vara så länge: Ett bett från den räcker för att dess fiender ska frysa till is och falla i en djup köldsömn.

Om den spinner sitt nät för snabbt trasslar den ihop benen. Då blir den på ännu sämre humör!

Mått: 15,50 x 8,20 x 18,0 cm (B x D x H)

  • Rekommenderas ej till barn under 3 år.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .