Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Schleich Pansarpadda med vapen Eldrador 42496

1 / 1

Schleich Pansarpadda med vapen Eldrador 42496

199 kr
Pansarpadda med vapen från Schleich Eldrador Creatures.Den puckelryggiga kolossen med den elaka blicken är en mästare på illusioner: Många motståndare tror att pansarpaddan är l&ari
Läs mer

Pansarpadda med vapen från Schleich Eldrador Creatures.

Den puckelryggiga kolossen med den elaka blicken är en mästare på illusioner: Många motståndare tror att pansarpaddan är långsam och trög – och dessutom rätt gammal. Och om han blir attackerad beter han sig först som om han är slö och inte särskilt snabb. Men plötsligt och utan förvarning går pansarpaddan till motattack. Plötsligt börjar den snurra blixtsnabbt och svinga sin massiva stridsklubba mot sina fiender med enorm kraft! Han har dessutom några hemliga tekniker för närkamp som han kan använda för att knäcka sina fiender på några sekunder. Han har även ett utmärkt skydd: Han har ett pansar av sten på ryggen och bröstet som inget vapen kan tränga igenom. Sluga motståndare vet dock hur de snabbt och enkelt kan besegra pansarpaddan: Om han hamnar på rygg får han kämpa i flera timmar för att komma på benen!
Smörjer in sig varje kväll för att inte bli ännu rynkigare.

Funktioner:
- Med rörliga armar!
- Med rörlig handled!
- Med utbytbara vapen!

Mått: 15,10 x 11,0 x 18,0 cm (B x D x H)

Innehåll: 1 st Pansarpadda och 1 st vapen.

  • Rekommenderas ej till barn under 3 år.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .