Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Trolls Moxie Action Figure [Hair with Flair]

Till kassan

Se även

Trolls Moxie Action Figure [Hair with Flair]

(0)
Skriv en recension

Februari-deals!

-86%
35 kr
Rekommenderat pris: 259 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-6 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Carsmästaren

Bevaka produktens pris

Ingår i kampanjen:

Februari-deals!

Välkommen till den magiska världen av DreamWorks Trolls, där en låt kan lyfta någon upp och det uppmuntras särskilt att låta dina sanna färger lysa. Medan deras stad är livlig och rolig, måste trollen vara försiktiga för att undvika att bli fångade av Bergens - i Bergen stad anses de vara ett sällsynt och gott mellanmål! Från DreamWorks animationsfilm låter denna serie dockor och lekset barn uttrycka sina sanna färger genom en mängd olika lekmönster. Det handlar om ljusa färger, roliga låtar, funky mode och vildt hår - definitivt håret!

4+

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga vilkor

Vid ånger av en produkt står köparen för returfrakten och vi rekommenderar att man skickar returen spårbart/rekommenderat. Förpackningen på produkten ska vara i samma skick som den skickades. När vi mottagit returen och gjort en bedömning så återbetalas summan för produkten och inte för frakten då frakten är en förbrukad tjänst.

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.