Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Sackboy: A Big Adventure

1 / 1

Sackboy: A Big Adventure

(4 recensioner)
699 kr
Sackboy: A Big Adventure - Playstation 5 Ta Sackboy på ett storslaget 3D-plattformsäventyr tillsammans med dina vänner. Den berömda PlayStation®-hjälten Sackboy ger sig ut på ett storslaget, roligt och kaotiskt 3D-plattformsäventyr för flera sp
  • Action, Äventyr
  • PS5 - Playstation 5
Läs mer

Sackboy: A Big Adventure - Playstation 5


Ta Sackboy på ett storslaget 3D-plattformsäventyr tillsammans med dina vänner.

Den berömda PlayStation®-hjälten Sackboy ger sig ut på ett storslaget, roligt och kaotiskt 3D-plattformsäventyr för flera spelare – med mängder av attityd!

Den elake Vex kidnappar Sackboys vänner och tvingar dem att bygga en Förvrängare. Den utomordentligt ondskefulla maskinen kommer förvandla Craftworld från en fantastisk värld full av fantasi och oskyldiga drömmar till en död och otäck mardrömsvärld. Vilken skurk!

Men det sägs finnas en profetia bland de stickade riddarna, en uråldrig orden dedikerad till att skydda Craftworld. Endast de modigaste, oräddaste, tappraste och (så klart) ridderligaste kan vinna en nästan obeskrivligt dramatisk kamp mot tiden, full av faror. Jättemånga faror.

Ge dig av ensam eller med dina vänner och utforska de snöigaste bergen, de grönaste djunglerna, de blötaste undervattensvärldarna och de ... öh ... rymdigaste rymdkolonierna.

Besegra Vex. Rädda säckfolket. Rädda världen. Dags att möta ditt öde, Sackboy. Från väv och ull föds en stickad riddare.

Expansionspaket Nej
Genre Action Äventyr
Format PS5 - Playstation 5
EAN 711719826828