Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

OppoSuits Christmaster Kostym

1 / 1

OppoSuits Christmaster Kostym

(1 recension)
799 kr
Tomten har också en finare garderob för de tillfällen när det finns möjlighet att klä upp sig. Bland annat har han en sån här stilig kostym att svira runt i med Tomtemor under julfesternas julfest på nordpolen. OppoSuits är den exakta motsatsen till
Läs mer
Tomten har också en finare garderob för de tillfällen när det finns möjlighet att klä upp sig. Bland annat har han en sån här stilig kostym att svira runt i med Tomtemor under julfesternas julfest på nordpolen.

OppoSuits är den exakta motsatsen till vanliga kostymer (bortsett från kvalitet och passform) och de är tillverkade i roliga och ovanliga mönster och färger i en genomtänkt design. Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen utan att den förlorar sin passform.

Observera att OppoSuits kostymer är av en slimfitmodell. Vi rekommenderar därför att du väljer den större storleken om du tvekar mellan två storlekar.

OppoSuits Christmaster Kostym inkluderar:
  • En röd kavaj med ett härligt julmönster, tre fickor på utsidan, en gömd innerficka samt knäppning framtill och vid ärmslut.
  • Ett par matchande kostymbyxor med dragkedja i grenen och skärphållare. 
  • En matchande slips.
Finns i storlekarna: 46 - 62.

Identifikation

EAN 8718719271384
Tillverkarens artikelnummer Utgå
S

Svenne

För 2 år sedan

Alla älskar denna!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.