Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

#fredrikälskarhundar : konsten att kommunicera med hundar

1 / 1

#fredrikälskarhundar : konsten att kommunicera med hundar

Fredrik Steen

(1 recension)
299 kr
Det här är en bok för dig som älskar hundar och för dig som vill bli bättre på att förstå och kommunicera med dem. I #fredrikälskarhundar berättar hundcoachen Fredrik Steen hur man bäst kommunicerar med hundar och hur de fungerar. Han ger enk
  • Hundar
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Fredrik Steen
Läs mer

Det här är en bok för dig som älskar hundar och för dig som vill bli bättre på att förstå och kommunicera med dem.

I #fredrikälskarhundar berättar hundcoachen Fredrik Steen hur man bäst kommunicerar med hundar och hur de fungerar. Han ger enkla förklaringar och lösningar på vanliga problem och visar hur du med enkla medel kan hjälpa din hund att bli en ännu lyckligare familjemedlem. Fredrik berättar också om hur hans hundintresse började och hur hundarna har format hans liv.

Fredrik Steen är är känd av hela Hundsverige som Hundcoachen i TV4 Nyhetsmorgon. Hans hundintresse väcktes tidigt och han har inte levt en enda dag i sitt liv utan två eller flera hundar. Hans tränings- och tävlingskarriär satte fart tidigt och redan som tonåring hade Fredrik utbildat ett stort antal hundar i flera discipliner och på olika nivåer. 1993 startade han sin uppfödning av schäfrar. Genom åren har han lyckats få fram ett antal champions, tjänstehundar och fina familj- och tävlingshundar, och tävlat i VM med egen hund.

Fredrik är utbildad domare för både bruksprov och utställning. Utöver det har han arbetat som lärare och instruktör för polisskolan och Rikskriminalpolisen där han utbildade nya polishundförare och fortbildade polishundsinstruktörer.

Sagt om boken:

"Den har givit mig en djupare förståelse för hur hundar fungerar. Mina barn har jag läst högt för."

"Tydliga och konkreta råd."

"Bästa jag läst. Förstår mina hundar mycket bättre. Alla hundägare bör läsa den."

"Väldigt lättläst och tydlig bok. Kan varmt rekommendera den."

"Omfattande, intressant och lärorik."

Genre Hundar
Format Bok
EAN 9789180020381
Publisher Mondial
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789180020381
Läromedel 0
Storlek 158
Författare Fredrik Steen
A

Anna

För 7 månader sedan

Trevlig och lagom hundläsning om vilket förhållningssätt som passar och varför i olika situationer med hunden. Inga detaljerade instruktioner för den som önskar det men övergriplig och lättläst.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.