Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Trädet i Pangaea

1 / 1

Trädet i Pangaea

206 kr
Efter 2000-talets skakiga inledning, med terrorhot och kriser, är det som om världen håller andan i väntan på en lösning. På Ekgatan strax utanför Jönköping ligger den unge Dalmar Engström i gruset och tittar på myror. Vad inte så många vet är att h
  • Science Fiction, Allmän skönlitteratur
  • Bok
  • Kartonnage
  • Svenska
  • Lucas Lund
Läs mer

Efter 2000-talets skakiga inledning, med terrorhot och kriser, är det som om världen håller andan i väntan på en lösning.
På Ekgatan strax utanför Jönköping ligger den unge Dalmar Engström i gruset och tittar på myror. Vad inte så många vet är att han har en enastående förmåga att förstå teknik. I en tid präglad av stora teknologiska framsteg får det globala samhället genom Dalmar se drömmen om den uppkopplade människan gå i uppfyllelse. Världen står inför en ny tid. Men Dalmar bär också på en hemlighet, på en längtan som söker svar. Och det svaret kan få en hel civilisation att falla samman.

Trädet i Pangaea är en fantasifull roman för vuxna. Vi möter aktuella frågeställningar och ämnen från naturvetenskapen och tekniken, som övervakning, artificiell intelligens och transhumanism. Vart är teknologin egentligen på väg och vill vi följa den dit den går?

Lucas Lund, född 1976, är ingenjör sedan tjugo år tillbaka och har alltid varit intresserad av naturvetenskap och teknik. Trädet i Pangaea är hans debutroman.

Genre Science Fiction Allmän skönlitteratur
Format Bok
EAN 9789163988042
Publisher Plutoniumpudel Förlag
Bindning Kartonnage
Språk Svenska
ISBN 9789163988042
Läromedel 0
Storlek 586
Författare Lucas Lund
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner