Tillbaka till toppen
Samsung Galaxy Tab A8 Wifi (32GB) Gray
Samsung Galaxy Tab A8 Wifi (32GB) Gray
Samsung Galaxy Tab A8 Wifi (32GB) Gray

1 / 3

Samsung Galaxy Tab A8 Wifi (32GB) Gray

(2 recensioner)
2 187 kr
2 234 kr
Samsung Galaxy Tab A8 med sin slimmade design och låg vikt är surfplattan som är enkel att ha med sig överallt. Skärmen är 10.5 tum med fyra högtalare inbyggda som har Dolby Atmos-ljud. Det ger dig en fantastisk bioliknande ljud- och bildupplevelse
Läs mer

Samsung Galaxy Tab A8 med sin slimmade design och låg vikt är surfplattan som är enkel att ha med sig överallt. Skärmen är 10.5 tum med fyra högtalare inbyggda som har Dolby Atmos-ljud. Det ger dig en fantastisk bioliknande ljud- och bildupplevelse. Tab A8 med ansiktsigenkänning, ny processor och WiFi-anslutning är otroligt smidig med bättre prestanda och fler möjligheter till multitasking. Surfplattan har en plattform kallas Samsung Kids, på vilken du kan vara helt trygg i att lämna över plattan till barnen.


En ny nivå av stora upplevelser

Slimmad och stilren bjuder Galaxy Tab A8 på massor av underhållning överallt. Lättheten till trots blir upplevelserna enormt mäktiga i både spel och film med Dolby Atmos fantastiska ljud och skärmen som mäter 10.5 tum. Oavsett var du är blir föreläsningar och möten mer livfulla. Snabbheten och styrkan finns för att kunna både gamea och använda flera olika appar samtidigt. Batteriet räcker länge för att kunna göra mycket och titta länge. Samsung Galaxy skapar flyt!


I förpackningen

  • Galaxy Tab A8
  • Snabbstartsguide
  • Urtagsnål
  • Reseadapter, 7,75 W
  • 1 m lång USB C-kabel


S

Sebbe99

För 18 dagar sedan

fungerar bra!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

G

Galaxen

För 2 månader sedan

Går ej att ladda eller starta upp efter 1 vecka. Svårt att få kontakt med leverantör. Detta är nog nackdelen med underleverantörer.