Tillbaka till toppen
Rökmaskin till Vatten

1 / 1

Rökmaskin till Vatten

(3 recensioner)
399 kr
Rökmaskin som läggs i vatten och sedan utvecklar en läskig rök som flyter ut från behållaren. Dimman skapas genom en elektromagnetisk teknik. På maskinen sitter en stark lysdiod som aktiveras automatiskt. Denna maskin behöver ingen rökvätska utan läg
Läs mer
Rökmaskin som läggs i vatten och sedan utvecklar en läskig rök som flyter ut från behållaren. Dimman skapas genom en elektromagnetisk teknik. På maskinen sitter en stark lysdiod som aktiveras automatiskt. Denna maskin behöver ingen rökvätska utan läggs i vanligt vatten.

Idealisk att placera i en kittel med vatten för att skapa en läskig stämning på festen. Maskinen och röken som utvecklas är helt ofarlig för både människor och djur.

Obs! Kittel ingår ej men finns att köpa till separat. Kitteln på bilden är 35cm Ø  och 18 cm hög.

Levereras komplett med svensk nätadapter och då den drivs med ström kan den användas om och om igen. Rökmaskinen bör inte vara igång längre än 12 timmar åt gången.

Gör så här:
1. Fyll en passande skål med ca 5-6 cm vatten. (Obs! Använd enbart vatten, annan vätska kan få membranet som skapar ångan att klibba igen och maskinen blir förstörd).
2. Placera den på ett oömt underlag då det kan hamna lite fukt bredvid skålen.
3. Koppla in adaptern i eluttaget och placera den silvriga delen i vattnet. Det är viktigt att den svarta bågen på den silvriga delen är under vattnet för att röken ska bildas.

Tips! Ställ skålen på ett ställe där det är mycket rörelse, det blir mer effektfullt om röken yr runt en aning.
S

Slash

För 2 månader sedan

Bra effekt till min lilla utedamm

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

M

Mange

För 9 månader sedan

Står att det kan skvätta lite utanför men det skvätter ganska mycket och en bit ifrån vilket gör den svår att placera inomhus då den kräver en del plats..

I

Ingrid Å

För ett år sedan

Det skvätter rätt rejält så var noga med vart du ställer skål/ev bricka under. För övrigt fungerade den bra som den ska röka o välla ut rök för få en rökig/spooky känsla.