Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Britains John Deere 8RX 410 Leksakstraktor 1:32

1 / 1

Britains John Deere 8RX 410 Leksakstraktor 1:32

768,90 kr
Britains Leksakstraktor John Deere 8RX 410, en riktigt fin traktor som barnen kan använda för de tyngre arbetsuppgifterna på gården. John Deere 8RX 410 är en kraftig och starkt traktor som klarar det mesta, koppla på släp och andra roliga tillb
  • 3
Läs mer
Britains Leksakstraktor John Deere 8RX 410, en riktigt fin traktor som barnen kan använda för de tyngre arbetsuppgifterna på gården. John Deere 8RX 410 är en kraftig och starkt traktor som klarar det mesta, koppla på släp och andra roliga tillbehör för ännu roligare lek. För att skona marken och fördela trycket så har den här traktorn larvband i stället för vanliga däck, detta gör även att den tar sig fram enklare på ojämn och mjuk mark. Leksakstraktorn är tillverkad i Die-cast metall med detaljer i plast.  Traktorns många och fina detaljer gör den mycket lik den verkliga traktorn och den lämpar sig därför minst lika bra som ett fint samlarobjekt som till barnens lek. Backspeglarna kan fällas in, man kan koppla på roliga redskap både fram och bak och självklart är framaxeln styrbar. Självklart är banden rörliga, både fram och bak :). Rek. ålder från: 3 år. Material - Högst kvalitet. - Metall. - Detaljer i plast. - Larver av gummi. Storlek - Skala 1:32. - Längd: 23 cm. - Bredd: 9 cm. - Höjd: 11,5 cm.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .