Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Dockvagn Flex, BRIO

(0)
Skriv en recension
Dockvagn Flex, BRIO
Dockvagn Flex, BRIO
749 kr
Frakt från 49 kr
  • Beräknad leveranstid
    4 - 5 arbetsdagar (Vid val av prioriterad leverans)
  • Säljs och skickas av Adlibris

Bevaka produktens pris

Dockan kommer att sova som en bebis i denna bekväma dockvagn med smart design. 24906 Dockvagn Flex har alla de funktioner som du förväntar dig av en riktig barnvagn. Korgen är fullt justerbar och kan tas bort för att användas separat. Framhjulen är svängbara för att ge smidig och jämn körning oavsett terräng. Suffletten, fotstödet och handtaget kan justeras för optimal komfort. Det finns även en rymlig korg undertill för alla dina övriga ägodelar. När du sedan har lekt klart för dagen kan dockvagnen enkelt fällas ihop.

Högkvalitativ dockvagn Flex i klassisk BRIO-design med prickmönster. Med roterbar och löstagbar korg, justerbar sufflett, fotstöd och handtag, hopfällbart chassi, svängbara framhjul och en rymlig korg undertill. Tillverkad av metall, plast och textilier av högsta kvalitet. Vi vet att barn ibland kan leka med leksaker på oväntade sätt. Därför testar vi alla våra produkter väldigt noggrant och ställer enormt höga säkerhetskrav som ofta är strängare än de juridiska kraven föreskriver.

Från 3 år.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.