LEGO® DOTS Extra DOTS – serie 2 41916

LEGO® DOTS Extra DOTS – serie 2 41916
Tipsa en vän

-10%

44.10 kr
Rek. pris 49 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av Leksaksaffären 2 4,7 / 5 med 208 betyg.

Totalbetyg 4,7 / 5
Leveranstid 4,7 / 5
Emballeringskvalitet 4,8 / 5
Mer från Leksaksaffären 2 Leksaksaffären 2 är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Leksaksaffären 2, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Överraska unga pysselfantaster med roliga Extra DOTS – serie 2, med 79 färgglada plattor, 20 skimrande glitterplattor och 10 dekorerade plattor.
Designa hur du vill med coola Extra DOTS – serie 2! Skapa oändliga mönster och kombinationer med dessa coola plattor, inklusive skimrande glitterplattor och häftiga dekorerade plattor. Använd dem tillsammans med dina LEGO® DOTS armband eller inredningsset för att uttrycka din personlighet. Är du redo att låta fantasin flöda? Skapa och återskapa roliga mönster om och om igen – det finns inget fel sätt att dekorera ditt liv! #dotyourworld
• Utveckla ditt barns kärlek till kreativa gör-det-själv-set med denna påse med 79 plattor i 4 färger, 20 skimrande glitterplattor och 10 av 16 möjliga dekorerade emojiplattor – exakt vad som finns i påsen är en överraskning!
• Fantasi att visa upp! Barn kan utveckla sin känsla för design och uttrycka sig när de dekorerar med dessa fantastiska plattor, oavsett om de följer mönstren från de olika LEGO® DOTS leksakerna eller hittar på egna idéer.
• De färgglada plattorna i (41916) Extra DOTS – serie 2 är perfekta för att skapa nya mönster med olika DOTS leksaker eller med andra LEGO® set som roligt och enkelt pyssel för barn.
• Alla som gillar pyssel eller skapande kommer att älska att använda Extra DOTS – serie 2 (41916) tillsammans med set de redan har. De nya färgerna och dekorerade plattorna är en rolig present till pojkar och flickor från 6 år.
• Denna söta leksakspåse är liten, helt portabel och perfekt för unga designer som vill lägga till nya delar till sina skapelser och sedan visa upp nya mönster på sina armband eller inredningsprylar.
• Drivs av barns fantasi för obegränsad kreativitet och lek! Batterifria leksaker hjälper till att förbättra barns fantasifulla lekfärdigheter och låter dem uppleva glädjen i att skapa något nytt på egen hand.
• Öppna påsen och låt kreativiteten sprudla! Med massor av nya färger och söta dekorerade plattor kan detta set leda till massor av extra roliga pysselprojekt när barn använder plattorna tillsammans med något av de andra DOTS seten.
• Ge barn coola projekt att skapa med LEGO® DOTS seten. Detta roliga tillägg till armbands- och inredningsseten ger fri designinspiration som hjälper till att utveckla barns kreativitet och självförtroende.
• LEGO® byggklossar och plattor uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
• LEGO® klossar och plattor tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.
Antal bitar: 109Rekommenderad ålder: 6+
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 75 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 69 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 57 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 42 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »