Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

LEGO® Marvel Captain America i robotrustning 76168

(0)
Skriv en recension
LEGO® Marvel Captain America i robotrustning 76168
LEGO® Marvel Captain America i robotrustning 76168
LEGO® Marvel Captain America i robotrustning 76168
LEGO® Marvel Captain America i robotrustning 76168
129 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Leksaksaffären

Bevaka produktens pris

En superstor superhjälteleksak för barn: en gigantisk Captain America-robot med rörliga leder, avtagbar sköld och minifiguren Captain America.

Sätt superstor superhjälteaction i barns händer med LEGO® Marvel Avengers Captain America i robotrustning (76168). Med minifiguren Captain America och en robot, fullspäckad med coola funktioner som uppmuntrar till fantasifulla lekar. En handgriplig överraskning till unga superhjältar Minifiguren Captain America strider mot fiender med hjälp av sin okrossbara sköld. När extra storlek och styrka behövs kan barn sätta honom i den mäktiga roboten. Med rörliga armar och ben och en gigantisk sköld i robotens kraftfulla händer kan unga superhjältar slåss mot skurkar, återuppleva sina favoritfilmscener och ta sig an andra robotar i LEGO Marvel sortimentet.

• LEGO® Marvel Avengers Classic Captain America i robotrustning (76168) är en superstor superhjälteöverraskning. Det blir action i stor skala med denna mäktiga, rörliga robot och minifigur. 

• Innehåller minifiguren Captain America och en byggbar robot med en stor sköld som passar i robotens hand, plus en mindre sköld till minifiguren som också kan fästas på robotens ben. 

• Barn kan öppna cockpiten, placera minifiguren Captain America inuti och sedan rädda världen med den rörliga robotens superstora sköld när de strider mot skurkar och återupplever sina favoritfilmscener. 

• En fantastisk födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till unga superhjältar från 7 år. 

• Denna robusta byggleksak är 12 cm hög. Perfekt för handgripliga fantasifulla lekar och för uppvisning i barnrummet när dagens action är över. 

• Det finns fler LEGO® Marvel robotar att samla på och kombinera för att ge barn oändliga möjligheter att återskapa filmaction och hitta på egna berättelser. 

• LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958. 

• LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Antal bitar: 121

Rekommenderad ålder: 7+
0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.