LEGO® Ninjago Dödskallemagikerns grottor 71722

LEGO® Ninjago Dödskallemagikerns grottor 71722
Tipsa en vän

-10%

1106.10 kr
Rek. pris 1229 kr
fr 80 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av Leksaksaffären 2 4,7 / 5 med 208 betyg.

Totalbetyg 4,7 / 5
Leveranstid 4,7 / 5
Emballeringskvalitet 4,8 / 5
Mer från Leksaksaffären 2 Leksaksaffären 2 är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Leksaksaffären 2, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
NINJAGO® fans kommer att älska den vackert detaljerade och interaktiva leksaksgrottan och de 8 minifigurerna för att iscensätta spännande strider från tv-serien.
Samarbeta med Hero Cole, Hero Zane och Hero Lloyd när de tar sig an dödskallemagikern i hans farliga grottor! Se upp för grottornas många fällor och den onda krigararmén: Murt, Ginkle och en återuppväckt krigare. Du måste undvika allt detta för att hämta befrielsens skuggklinga och rädda en ninja från fängelsecellen. Bara du kan rädda dagen!
• LEGO® brädspel och grottset med Hero Cole, Hero Zane och Hero Lloyd för att iscensätta strider från NINJAGO® tv-serien. Den perfekta ninjaleksaken för barn som älskar att hitta på egna historier och spela brädspel.
• Leksetet LEGO® NINJAGO® Dödskallemagikerns grottor (71722) innehåller 8 figurer som barn kan använda för att iscensätta spännande NINJAGO® grottäventyr. Tärningssnurran fördubblar det roliga och låter dem tävla i ett LEGO® brädspel.
• Detta grymma lekset kan användas både som leksaksgrotta för att iscensätta strider från NINJAGO® tv-serien och som LEGO® brädspel för barn som måste ta sig förbi fällor och hinder innan de konfronterar dödskallemagikern.
• Detta LEGO® NINJAGO® brädspel ned 1 171 delar och massor av figurer erbjuder en givande bygguppgift för flickor och pojkar från 9 år och passar utmärkt som födelsedagspresent eller LEGO present för alla tillfällen till kreativa barn.
• Denna ninjaleksak är ny för juni 2020 och är precis lagom stor att leka med hemma eller stolt visa upp i sovrummet. Leksaksgrottorna är 31 cm höga, 27 cm långa och 43 cm breda.
• Inga batterier behövs för att dina små ninjor ska kunna uppleva grottäventyr – leksaken är redo för kreativt skoj så fort den är färdigbyggd. Lekarna behöver aldrig ta slut!
• Detta NINJAGO® brädspel innehåller hjälpsamma och detaljerade instruktioner, så barn kan bygga setet med självförtroendet på topp för att få lekarna att börja direkt.
• LEGO® NINJAGO® byggset för barn kommer att inspirera deras fantasi och erbjuder en inkörsport till en fantastisk äventyrsvärld där de kan samarbeta med sina favoritninjahjältar i oändligt spännande strider.
• LEGO® klossarna som används för att bygga denna roliga leksak uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de alltid är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång. Inte ens dödskallemagikern kan besegra dem!
• LEGO® klossarna som används för att bygga denna actionleksak med ninjavapen har genomgått rigorösa tester för att uppfylla de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Du är i säkra händer med LEGO leksaker.
Antal bitar: 1171Rekommenderad ålder: 9+
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 429 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 246 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 146 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 80 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »