LEGO® Super Mario Karaktärspaket 71361

LEGO® Super Mario Karaktärspaket 71361
Tipsa en vän
49 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av Leksaksaffären 2 4,7 / 5 med 208 betyg.

Totalbetyg 4,7 / 5
Leveranstid 4,7 / 5
Emballeringskvalitet 4,8 / 5
Mer från Leksaksaffären 2 Leksaksaffären 2 är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Leksaksaffären 2, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.

Barn kan samla 10 byggbara fiendekaraktärer för att lägga till ännu mer action till sin LEGO® Super Mario™ Startbana och de andra expansionsseten


Fans kan skapa unika LEGO® Mario™ banor med 10 samlarkaraktärer i detta Karaktärspaket (71361). Varje förpackning innehåller en byggbar karaktär och en actionkloss att leka med i LEGO® Super Mario™ spelen – det kan vara Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Buzzy Beetle, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, Urchin eller Peepa. Varje figur är utformad för att användas med Äventyr med Mario – Startbana (71360), som innehåller LEGO Mario karaktären, för en förstärkt spelupplevelse. Coola digitala verktyg Det finns instruktioner i varje förpackning och i gratisappen LEGO Super Mario, som också har digitala visningsverktyg som gör byggupplevelsen ännu roligare. Appen erbjuder också ett säkert forum där barn kan dela idéer och inspiration till andra roliga, kreativa sätt att bygga och leka. Obegränsade möjligheter LEGO Super Mario lekset är perfekta presenter till barn. Startbanan, expansionsseten och boostpaketen tar en riktig familjefavorit till den verkliga världen och erbjuder obegränsade utmaningar som uppmuntrar till problemlösande kreativitet.


• Fans kan utöka sin LEGO® Super Mario™ värld med Karaktärspaket (71361). Varje förpackning innehåller en rolig, byggbar karaktär och en actionkloss för olika interaktioner med LEGO Mario™ figuren (ingår inte). 

• Det finns 10 unika leksaksfigurer att samla, bygga och leka med i LEGO® Super Mario™ spelen: Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Buzzy Beetle, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, Urchin och Peepa. 

• Du behöver Äventyr med Mario – Startbana (71360), med LEGO® Mario™ figuren, för att få hela spelupplevelsen. När LEGO Mario hoppar på dessa karaktärer för att samla mynt reagerar han på olika sätt. 

• Denna leksak med karaktärer att samla är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn från 6 år, för att skapa nya spelmöjligheter med deras LEGO® Super Mario™ Startbana. 

• Lägg till dessa karaktärer till Äventyr med Mario – Startbana, bygg om den och kombinera med LEGO® Super Mario™ expansionsseten för att skapa dina egna solouppdrag och tävlingar med vänner och familj. 

• Inga batterier behövs till dessa karaktärer – lägg till dem till din Äventyr med Mario – Startbana för att uppgradera spelet. Varje förpackning innehåller illustrerade instruktioner som hjälper barn att bygga på egen hand. 

• Den kostnadsfria LEGO® Super Mario™ appen har digitala bygginstruktioner, coola visningsverktyg, inspiration för kreativa sätt att spela och mycket mer. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på . 

• LEGO® Super Mario™ lekseten är superroliga att leka med på egen hand eller i grupp och ger liv åt familjens favoritkaraktär. Seten erbjuder obegränsat med kreativa utmaningar genom expansionsset och ombyggnationer. 

• Byggare behöver inte en superstjärnas krafter för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! Ända sedan 1958 har de uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de passar ihop perfekt. 

• LEGO® klossar och delar testas och analyseras för att säkerställa att varje LEGO byggset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.


Rekommenderad ålder: 6+
Antal bitar: 23


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 77 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 70 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 58 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 42 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »