Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Magnetisk rittavla med stämplar

1 / 1

Magnetisk rittavla med stämplar

(3 recensioner)
99 kr

-34%

151 kr
Magnetisk rittavla där du kan rita vad du vill! Perfekt för yngre barn som tycker om att vara kreativa!  Tröttnat på ditt mästerverk? Det är bara att sudda bort!   När du tröttnat på ditt mästerverk kan du enkelt sudda bort alltihop och börja
Läs mer

Magnetisk rittavla där du kan rita vad du vill! Perfekt för yngre barn som tycker om att vara kreativa! 

Tröttnat på ditt mästerverk? Det är bara att sudda bort!  

När du tröttnat på ditt mästerverk kan du enkelt sudda bort alltihop och börja om igen. Efter ett par svep med sudd-funktionen är ritplattan som ny igen!

Magiska magneter

Du målar på tavlan med hjälp av den magnetiska pennan. Givetvis följer denna penna med tillsammans med den magnetiska rittavlan. Det är tack vare den magnetiska tekniken i tavlan som du enkelt kan sudda bort teckningen och börja om igen. Tillsammans med tavlan + pennan får du också ett antal magnet-stämplar som kan användas på samma sätt.  

Tavlan är 7 x 11 cm.

Från 3 år.

 

 

C

Cecca

För ett år sedan

Rityta som suddas ut relativt omgående från det att jag ritar. Dålig kvalite och väldigt old fashioned plast. Inte värt pengarna.

M

MISSNÖJD MED CDON

För ett år sedan

Vid första användningen fastnade mekanismen för att sudda ut!!! Baksidan är helt öppen så finns inget skydd. Helt kass! Visst lite billigare alternativ men ska inte vara så dålig kvalité kan man tycka!!!

S

Stina

För 5 månader sedan

Rolig och enkel konstruktion

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.