Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Poker for Couples Vuxenspel

1 / 1

Poker for Couples Vuxenspel

199 kr
Så du har spelat klädpoker med din partner och insett att när det verkligen börjar bli intressant är spelet slut? Då är det här spelet för dig, eftersom Poker for Couples är spelet som verkligen het
Läs mer
Så du har spelat klädpoker med din partner och insett att när det verkligen börjar bli intressant är spelet slut? Då är det här spelet för dig, eftersom Poker for Couples är spelet som verkligen hettar till när klädpoker vanligtvis slutar. 

Poker for Couples kan spelas i två olika varianter: Den snabba versionen och den avancerade versionen. I den snabba versionen spelar ni helt enkelt femkortspoker med två byten var, och spelaren med den bästa pokerhanden i varje omgång vinner ett utmaningskort. Det finns många olika typer av utmaningskort, men gemensamt för alla är att de innehåller tre till fyra sexiga utmaningar. Den som vinner kortet vår välja vilken av utmaningarna ni ska utföra. 

I den avancerade versionen är målet att få så många poäng som möjligt genom att både ha den bästa pokerhanden och genom att vinna stick. För varje vunnen poäng flyttar ni era spelpjäser ett steg framåt på spelbrädet, och på vägen mot mållinjen samlar ni på er hetare och hetare utmaningskort. 

Fakta om Poker for Couples Vuxenspel:
  • Innehåll: 1 Spelbräde, 2 Spelpjäser, 20 Mynt, 54 Spelkort, 62 Belöningskort med 211 sexiga utmaningar, 2 Fega ur-kort, 2 Handrankingskort och 1 Regelhäfte. 
  • Observera att all text i spelet är på engelska. 
  • Speltid: 90-120 minuter (den snabba versionen). 2-3 timmar (den avancerade versionen). 
  • Mått på förpackning: 16 x 12 x 5 cm. 
  • Tillverkare: Tingletouch ()
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .