Rayman Legends (UK/Nordic) /PlayStation 3

Rayman Legends (UK/Nordic) /PlayStation 3
Tipsa en vän
157 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Spelbutiken 3,4 / 5 med 2391 betyg.

Totalbetyg 3,4 / 5
Leveranstid 3,2 / 5
Emballeringskvalitet 3,7 / 5
Mer från Spelbutiken Spelbutiken är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Spelbutiken, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.

Rayman, årets plattformsspel och vinnare av flera konstnärliga och musikaliska prestationer, är tillbaka med ett helt nytt äventyr. Framsteg i UbiArt motorn har hjälpt bana väg för ny, mer detaljerad grafik och belysning.

Rayman, Barbara, Globox, och Teensies vandrar genom en förtrollad skog när de upptäcker ett mystiskt tält fyllt med en rad fängslande målningar. När de tittar närmare märker de att varje målning tycks berätta historien om en mystisk värld. När de fokuserar på en målning som visar ett medeltida land, sugs de plötsligt in i målningen och äventyret börjar. Gänget ska springa, hoppa och kämpa sig igenom varje värld för att rädda dagen och upptäcka hemligheterna i alla legendariska målningar.

 • 4-spelare co-op Gameplay: upp till 4 spelare kan spela på en gång. När som helst om någon vill lämna eller gå med i, kommer spelet att fortsätta utan avbrott.
 • Auto-Murfy läge: En särskild knapp på kontrollen så att du kan ge order till Murfy som du fortsätter att spela med din klassiska karaktärer (Rayman eller någon av hans vänner).
 • Online utmaningar: Ha kontakt med dina vänner genom olika utmaningar som kommer att testa din skicklighet och snabbhet. Kontrollera topplistorna för att se var du ligger i världsrankingen.
 • Rayman Rocks: Hoppa i takt till en trumma, slåss till basgången. Timing och rytm är nyckeln till att slå dessa kartor med musik. Se om du har vad som krävs för att bli ett plattformsspel hjälte.
 • 3D Boss Battles: Cheferna har en stor fördel jämfört med Raymans gäng... en extra dimension! Drakar och andra episka varelser kan attackera från alla vinklar, så du måste vara på toppen av ditt spel för att besegra dem.
 • UbiArt Motor Framsteg: UbiArt motorn har utökat sin förmåga att nu omfatta 3D-spelelement, en ny ljusdesign, och ett nytt system som innebär att ta Rayman prisbelönta grafik till nästa nivå.
 • Det prisbelönta teamet är tillbaka: Det legendariska teamet med dekorerade konstnärer, designers och kompositörer samarbetar igen för att skapa nya världar, nya karaktärer och ett nytt soundtrack.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 113 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 88 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 67 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 46 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »