Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Fler deals än någonsin tidigare! 21 Nov - 1 Dec Se alla deals
Reach Electric Kickboard 474 Wh

1 / 1

Reach Electric Kickboard 474 Wh

5445 kr

-10%

Rek pris. 6050 kr
FitNord Reach (474Wh)FitNord Reach Electric Kickboard är ett fordon med en kraftfull motor och en lång räckvidd för snabb och rolig stadsrörelse. Elmotorn på 350 W klarar lätt branta backar och accelererar även den tyngre föraren med en hastighet på
Läs mer

FitNord Reach (474Wh)

FitNord Reach Electric Kickboard är ett fordon med en kraftfull motor och en lång räckvidd för snabb och rolig stadsrörelse. Elmotorn på 350 W klarar lätt branta backar och accelererar även den tyngre föraren med en hastighet på 25 km / h. Batteriet med hög kapacitet har tillräckligt med kraft i upp till 45 km (under optimala förhållanden). Denna hopfällbara elektriska kickboard är bekväm att bära och lätt att ta med i bil eller kollektivtrafik. Säkerheten tillhandahålls av en robust ram, låsningsfria bromsar och fram- och bakljus. Skyddad mot smuts och vattenstänk (IP54).

Den snabba accelerationen och det kraftfulla vridmomentet i FitNord Reach elektriska kickboard garanteras av en högpresterande 350 W borstlös elmotor som placeras inuti det främre däcket för att undvika smuts, fukt och stänk. Motorn klarar enkelt att prestera i lutningar upp till 15 grader.

Kroppen på den elektriska kickboarden FitNord Reach är gjord av högkvalitativ aluminiumlegering och är lätt, men mycket solid och hållbar. Den elektriska kickboarden fälls upp på några sekunder. Fällmekanismen är svetsad direkt till den vertikala stången så att mekanismen inte påverkar kickboardens styrbarhet eller hållbarhet.

Panasonic-batteriet fästs snyggt på stativet och är enkelt att ta bort. 474 Wh-batteriet med hög kapacitet har en räckvidd på upp till 45 kilometer, beroende på terräng och förarens vikt, så den elektriska kickboard kan användas långa sträckor utan bekymmer, och batteriet behöver inte laddas varje dag. Batteriet är skyddat från fukt, stänk och smuts, så den elektriska kickboarden kan användas även i sämre väder.

Körkomfort, användarvänlighet och säkerhet i topp
FitNord Reach är förstklassig för körkomfort. De 10-tums slanglösa däcken rullar snabbt, ger utmärkt grepp och ger en mjuk körning vid körning på mer ojämna underlag. Att köra är lätt: ström på, starthastighet genom att sparka och gasa med tumknappen. Farthållaren aktiveras genom att trycka på gasreglaget i mer än 6 sekunder. En tydlig och enkel display visar hastighet och batteriladdning. Kickboarden är enkel att styra och de gummibelagda handtagen ger utmärkt grepp.

Den elektriska kickboarden FitNord Reach stannar snabbt och säkert vid behov. När bromshandtaget trycks in bromsar både motorn och skivbromsen på det bakre däcken. Det spärrfria E-ABS-bromssystemet säkerställer säker och kontrollerad bromsning även vid höga hastigheter. Den elektriska kickboarden har också en mekaniskt manövrerad fot / fenderbroms som trycks mot bakhjulet. Synlighet i mörker säkerställs av främre och bakre lampor, som aktiveras direkt från styret. Bromslamporna tänds vid bromsning.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter