Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Schleich Häst Pura Raza Espanola Young Horse 13924

1 / 1

Schleich Häst Pura Raza Espanola Young Horse 13924

(5 recensioner)
97,90 kr
Schleich Häst Pura Raza Espanola Young Horse, en superfin unghäst av rasen Pura Raza Espanola, den är en skimmel och har en nyfiken och uppmärksam blick som verkligen ger ett intryck av den busighet som gömmer sig i en unghästs kropp. Den här f
  • 3
Läs mer
Schleich Häst Pura Raza Espanola Young Horse, en superfin unghäst av rasen Pura Raza Espanola, den är en skimmel och har en nyfiken och uppmärksam blick som verkligen ger ett intryck av den busighet som gömmer sig i en unghästs kropp. Den här fina unghästen kommer passa perfekt in i barnens lilla flock där hemma. Hästen passar perfekt att leka med i något utav stallen från Kids Globe eller tillsammans med Pura Raza Espanola sto eller hingst. Hästar av den här rasen har ofta ett mycket graciöst rörelsemönster och de tränas därför ofta till att kunna utföra avancerade dressyrkonster. De har många likheter med andalusierna vilket inte heller är någon tillfällighet eftersom att de har en egen avelslinje bland andalusierna. Dessa hästar erkändes som en oberoende ras först år 1912. Rek. ålder från: 3 år. Passar till Kids Globe och Schleich häststall, klicka här. Storlek: - Längd: 10,3 cm. - Bredd: 3,1 cm. - Höjd: 10,7 cm. Pura Raza Española-unghästen från Schleich® Horse Club härstammar från en strikt reglerad avelslinje av andalusierhästar. Pura Raza Española-unghästen från Schleich® Horse Club är en skimmel med en uppmärksam blick och nyfiket framåtriktade öron. Hästar av rasen Pura Raza Española rör sig graciöst som en dansare ända från födseln och tränas därför ofta redan som unghästar med mycket kärlek och tålamod till att utföra mer avancerade dressyrkonster. De lär sig imponerande dressyrrörelser som piruetter och lufthopp. Schleich®-figurerna är alla detaljtroget modellerade och erbjuder pedagogiskt givande lekstunder.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .