Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Schleich Seras Magiska Blomsterbåt 42444

(9)
Skriv en recension
Schleich Seras Magiska Blomsterbåt 42444
Schleich Seras Magiska Blomsterbåt 42444
699 kr
Frakt från 49 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
    Frakt från 49 kr
  • Säljs och skickas av Leksaksaffären

Bevaka produktens pris

Seras Magiska Blomsterbåt från Schleich Bayala.

Den söta flygekorren kan sitta i utkiken, glida nerför repet eller susa ner för rutschkanan! På natten kan du skydda Sera skydda med taket och på dagen kan hon njuta av utsikten från soldäcket! Göm din skattkista bakom den hemliga luckan! Sera kan ta på sig och ta av sig sin sjal!

Seras magiska blomsterbåt ser inte bara underbart vacker ut, det finns också mycket att upptäcka på den. Till exempel en skattkista, som du kan gömma bakom en hemlig lucka, och mycket mer. Med ombord är den lustiga flygekorren, som uppe i utkiken spanar efter nya äventyr, och som du kan låta glida ner till de andra på däcket med ett rep. Och det söta enhörningsfölet, som visserligen helst åker med i den lilla jollen, men som också gärna är gäst ombord. På soldäcket kan ni njuta av utsikten tillsammans. På natten förvandlas det med sitt tak till en mysig sovplats. Du kan enkelt kasta ankar var ni vill. Ha det så kul på er äventyrsresa över ditt fantasihav.

Båten flyter ej på vatten.

Innehåll: båt, segel, Sera (älvfigur), flygekorre, havsenhörningsföl, 2 kuddar, täcke, 4 blomdekorationer, bägare, trolldryck, skattkista, ankare, utkik, jolle och klistermärke.

Mått (förpackning): 60 x 25 x 42 cm (B x D x H)

  • Rekommenderas ej till barn under 3 år.

5.0

Baserat på  9 recensioner

Visa fler recensioner (4)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.