Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Traktor Fendt 516 Vario Skumplast Tronico
Traktor Fendt 516 Vario Skumplast Tronico
Traktor Fendt 516 Vario Skumplast Tronico
Traktor Fendt 516 Vario Skumplast Tronico
Traktor Fendt 516 Vario Skumplast Tronico

1 / 5

Traktor Fendt 516 Vario Skumplast Tronico

130,90 kr
Traktor Fendt 516 Vario Skumplast Tronico, en rolig byggsats som passar bra till de lite yngre barnen eller nybörjaren inom modellbyggen. Satsen innehåller endast 63 delar av skumplast som man enkelt klickar i varandra, inga skruvar eller lim behövs
  • 6
Läs mer
Traktor Fendt 516 Vario Skumplast Tronico, en rolig byggsats som passar bra till de lite yngre barnen eller nybörjaren inom modellbyggen. Satsen innehåller endast 63 delar av skumplast som man enkelt klickar i varandra, inga skruvar eller lim behövs. Den färdiga modellen blir en fin Fendt 516 Vario som barnen kan leka med i timtal, det blir ju extra roligt att leka med något som man själv byggt eller hur? Att bygga modeller är både roligt och lärorikt för barnen, de kommer utveckla flera av sina förmågor så som koncentrationsförmågan, motoriken och det logiska tänkandet. Om de dessutom bygger tillsammans med en kompis, ett syskon eller en förälder så tränar de även på samarbetsförmågan samtidigt. Detta är alltså ett bra sätt för barnen att lära sig och ha riktigt roligt samtidigt. Rek. ålder från: 6 år. Storlek traktor - Skala: 1:32 - Längd: 16 cm. - Längd med släp: 31,5 cm. - Bredd: 11 cm. - Höjd: 11 cm. Storlek släp - Längd: 15,5 cm. - Bredd: 10,3 cm. - Höjd: 9,3 cm. Om Tronico Tronico-produkter erbjuder alla åldersgrupper från unga till gamla när som helst på året en stor möjlighet att följa sin hobby. Men framför allt stöder och främjar tronico utvecklingen av motoriska färdigheter och samordning. Speciellt för barn utvecklas och tränas finmotorik och logiskt tänkande under monteringsprocessen.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .