Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Yu-Gi-Oh! Legendary Duelists Season 2

(0)
Skriv en recension
289 kr
Frakt från 59 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-5 arbetsdagar
    Frakt från 59 kr
  • Säljs och skickas av Leksakshjältarna

Bevaka produktens pris

Säsongen 2018-2019 av Legendary Duelists rubrikerades av Seto Kaiba i Legendary Duelists: White Dragon Abyss, och nu är han tillbaka tillsammans med alla Duelists från både White Dragon Abyss och Sisters of the Rose i Legendary Duelists: Season 2!


Som i säsong 1 kommer de hetaste korten från White Dragon Abyss och Sisters of the Rose att visas som Secret Rares - en sällsynthet som inte var en del av originaluppsättningarna - men det är inte allt! Två nya kort för strategierna för två av de mest populära Duelists från dessa set kommer också att finnas tillgängliga som Secret Rares: 1 nytt "Blue-Eyes" -kort för Kaiba och 1 nytt "Galaxy-Eyes" -kort för Kite!


Legendary Duelists: Säsong 2 uppgraderar också Ultra Rares! Du får fortfarande 2 vanliga Ultra Rares och 4 färgglada Ultra Rares, men nu finns hela Ultra Rare poolen tillgänglig i blått, grönt, lila och standardguld, vilket ger dig en extra chans i varje förpackning att hitta den Ultra Rare letar efter och ännu fler alternativ för att anpassa och stilisera dina däck.


Som en speciell bonus kommer varje Legendary Duelists: Season 2-ruta också att innehålla en av flera speciella samlarobjektärningar.


Varje Legendary Duelists: Season 2-rutan innehåller ett totalsumma av:

1 hemlig sällsynt

6 Ultra Rares (2 standard Ultra Rares, 4 färgglada Ultra Rares)

30 commons


Original produkt från Konami

Officiellt licensierad produkt

CE-märkt

Ej lämplig för barn under sex år!

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.