Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Yu-Gi-Oh! Structure Deck Freezing Chains

(0)
Skriv en recension
199 kr
Frakt från 59 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-6 arbetsdagar
    Frakt från 59 kr
  • Säljs och skickas av Leksakshjältarna

Bevaka produktens pris

När vintern blir kallare kan det isiga fängelset inte hålla tillbaka den växande stormen inuti, och återkomsten av Trishula är nära. The Synchro Monsters of the Ice Barrier bryter sig loss i Structure Deck: Freezing Chains!


Ice Barrier-strategin har sitt ursprung i det allra första Hidden Arsenal och fryser motsatta strategier samtidigt som de förbereder sig för att avsluta dem med sina otroliga Synchro Monsters! ”Ice Barrier” -monster fungerar som ett team för att undertrycka din motståndares handlingar. Det finns ”Ice Barrier” -monster som försvagar motsatta monster, hindrar din motståndare från Tribute Summoning, försenar aktiveringen av stavkort, förhindrar attacker och mer, men bara om du kontrollerar ett andra “Ice Barrier” -monster. Om det andra monsteret också har en liknande dämpningseffekt får du båda effekterna!


Det mest berömda “Ice Barrier” -monstret av alla, Trishula, Dragon of the Ice Barrier, återvänder i en ny, ännu mer destruktiv form i Structure Deck: Freezing Chains! Detta nya Synchro Monster förvisar inte bara upp till 3 kort som din motståndare kontrollerar, det kallar också till den ursprungliga Trishula om din motståndare förstör det! Denna nya Trishula kan hitta ett hem i vilken strategi som helst som kan använda Synchro Monsters, så missa inte chansen att lägga till detta kraftfulla monster i ditt Extra Deck.


Structure Deck: Freezing Chains inkluderar alla "Ice Barrier" Synchro Monsters som en del av dess 5-kort Extra Deck.


Varje strukturdäck: Fryskedjor innehåller 46 kort (41-kort Main Deck + 5-kort Extra Deck):


37 allm


3 Super Sällsynta


6 Ultra sällsynta


1 dubbelsidig lyxig spelmatta / duellguide


Original produkt från Konami

Officiellt licensierad produkt

CE-märkt

Rekommenderas från 6 år

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.